A pasik is stresszelnek néha azon, hogy jók-e az ágyban és azon is, nehogy túl korán menjek el. Ha néhány egyszerű, de őrjítő dolgot beépítesz a szexjátékaitokba, akkor mindkettőtöknek élvezetesebb lesz az együttlét és ő is  tovább bírja  majd.


Maszturbálj a pasid előtt


Nincs olyan pasi, aki nemet mondana arra, ha azt kéred, nézze végig ahogy előtte maszturbálsz. Ez azért is jó, mert felizgatod vele és később, szex közben, sem fog azon stresszelni, hogy neked már jó volt-e. 

Előjáték 


Az előjáték a szex része, amit nem érdemes kihagynod. Simogasd, izgasd, keresd meg az erogén zónáit és ne csak a péniszére koncentrálj. Ezzel fokozod a vágyat, de késlelteted az orgazmust.

Használj péniszgyűrűt

A péniszgyűrű nem csak izgalmas, praktikus is, hiszen kicsit elszorítja a péniszt. Nem nagyon, csak pont annyira, hogy a merevedés tovább tartson és a pasid később élvezzen el.  

Próbáld ki a „szorító technikát”

Amikor úgy érzed, hogy már közel van a pasid az orgazmushoz, akkor vedd át az irányítást, és fogd meg a péniszét. Kicsit szorítsd meg, ne túl erősen, de határozottan. A legjobb, ha a pénisz tövét kezded el nyomni, ezzel a technikával késleltetni tudod az ejakulációt. 

Használjatok óvszert


Az óvszer nem csak védekezésre jó, de arra is, hogy meghosszabbítsa a merevedést, behatoláskor pedig késlelteti a pasid orgazmusát. Ennek oka az, hogy az óvszer egy plusz elválasztó réteget hoz létre, a hüvely és a pénisz között, így az aktus alatti érzés kevésbé intenzív, így a pasid később fog elélvezni, és tovább tart a szex. 


Via