Sok nő hajlamos megfeledkezni valami nagyon fontosról, amikor a szexről van szó. Ki tudja, miért, de egyesek nem létező elvásároknak próbálnak meg megfelelni az ágyban, ez pedig szexuális problémákhoz vezethet, sőt, ez lehet az oka annak, hogy annyi nő színleli az orgamust.

A srácokat nem érdekli 

Egyesek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a testük legjobb részeit mutassák az ágyban, úgy helyezkednek, hogy pasi nehogy meglássa a nemkívánatos részeket. Pedig gondolj bele, ez micsoda butaság, hiszen a srác veled van az ágyan, a kutatások szerint pedig a srácokat szex közben egyáltalán nem érdeklik az esetleges hurkák vagy éppen a narancsbőr. Egy fiatal nő, Jana Hocking a New York Post-nak beszélt arról, ő is abba a hibába esett, hogy megpróbált magából mást, előnyösebb képet mutatni szex közben, ám a pasija egyszer csak rászólt. 

Mindig aggódtam amiatt, milyennek látnak a pasik az ágyban. A legtöbb esetben mindig úgy próbáltam meg elmenni, hogy én voltam felül, közben pedig a kezeimmel alátámasztottam a melleimet, azért, hogy a pasi ne lássa laposnak a melleimet. Annyira aggódtam azon, hogyan néz ki a testem közben, hogy meg is feledkeztem arról, nekem ezt most élveznem kellene. Nemrég azonban egy pasi azt mondta nekem, nagyon paranoiás vagyok, szerinte egyáltalán nem kellene azzal törődnöm szex közben, hogyan nézek ki, csak az érzéseimre kellene koncetrálnom. Konkrétan közölte, ne nyomjam felfelé a melleimet, mert ő sokkal jobban szereti természetesnek látni őket

– mesélte Jana, aki aztán hozzátette: ez elementáris erővel hatott rá, és merően megváltoztatta a gondolkodásmódját.

Érezd jól magad

A lányt ez a beszélgetés döbbenetette rá, hogy szex közben semmi más nem számít, csak, hogy jól érezze magát. Persze nem mindig tud kiszakadni a testéből, előfordul, hogy még előjönnek az ágyban a rossz szokások, de akkor a következőket szokta mantrázni: 

Mély lélegzeteket veszek, az érzésekre összpontosítok és azt mondom, jelen vagyok, szexuális lény vagyok, aki méltó a beteljesülére. 

Merülj el a pillanatban

Jana arról is beszélt, fontos emlékeztetnie magát arra a nőknek, hogy a személy, akivel éppen együtt vanna valószínűleg szintén az élvezetekre fókuszál, így nincs ideje azon rágódni, hogy a nőn itt-ott akad egy kics narancsbőr. 

Csajok, kérlek titeket, ne csak nézők legyetek szex közben, hanem merüljetek el teljesen a pillanatban. A szex csodálatos lehet, ha elengeded magad 

– mondja Hocking. 

(via)