A szinglik csak szexkapcsolatot találnak, a párban élők között gondok merülnek fel! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

A szingli Kosok legyenek óvatosak, mert rossz pasinak szavazhatnak bizalmat. Nagy csalódás lenne, ha ez szex után derülne ki egyből. A párban élők kapcsolata hadilábon áll, és emiatt kicsit sem kívánják a szeretkezést a napokban.

BIKA

Szeretnéd, ha megoldódnának a gondjaitok az imádottaddal, ezért kész vagy bevetni a szextudásodat is. Ám könnyen lehet, épp szex után jössz rá arra, hogy az régen rossz, ha csak az tart titeket össze. A szinglik legyenek óvatosak, mert egy tipikus rosszfiú ágyában landolhatnak.

IKREK

A hétvégén igyekeztek feldobni az egyébként fagyos hangulatot, és különböző szexi pózokkal kísérletezhettek, vagy akár a medencés szeretkezéssel, ha lehetőségetek nyílik rá. A szinglik most olyan pasikat vonzanak be, akik csak szexre vágynak.

RÁK

Valami nincs rendben a lelkedben, ezt te is érzed. Talán épp emiatt sírsz szex után. Könnyen lehet, hogy a hétvégi együttlét már a búcsúzkodás része. A szinglik mágnesként vonzzák a pasikat, de a napokban csak olyanokba futnak bele, akik szexet, nem pedig szerelmet akarnak.

OROSZLÁN

Tömény erotika vár rátok a hétvégén. Végre kipróbáltok pár filmes jelenetet, de legalábbis a jég, a fagyi szinte biztosan a játék részét képezi majd. A szinglik randiján nyilvánvalóvá válik, hogy csak a szex játszik. A kérdés az: te mit akarsz, Oroszlán?

SZŰZ

Ismerkedj bátran kedves Szűz, élvezd a flörtölést, de jobb, ha tudod, most csak szexre kapható srácokba sikerül belefutnod. A párban élők egyre kevésbé élvezik az együttléteket, és olyan érzésük van, hogy az emberük kifelé kacsintgat.

MÉRLEG

A Mérlegek abba a hibába eshetnek, hogy felhívják az exüket, és újra összemelegednek vele, de ezt jobb lenne inkább elkerülniük. Most még a párban élők is olyat tehetnek egy bulis éjszaka során, amit később megbánhatnak.

SKORPIÓ

A hétvégén úgy dönthetsz, ismét összejössz az exeddel, és fergeteges gyönyörökben lesz részed. A párban élők kapcsolata nem alakul fényesen, és az sem segít rajta, hogy olyan dolgokat is kipróbálnak, amiket korábban nem mertek. A swingerezés meg az édeshármasozás nem biztos, hogy megmenti a kapcsolatot.

NYILAS

A következő napokban dőlhet el a kapcsolatotok sorsa, amihez nagyban járul az is: mennyire működik még a kémia. Éppen ezért életetek legfantáziadúsabb szeretkezései elé néztek. A szingli Nyilasokra forró éjszaka vár, de nem biztos, hogy utána örülni fognak, mikor eljön a másnap.

BAK

Fülledt és szexgazdag napok elé nézel. Rég volt olyan élményekkel teli együttlétetek, mint amilyen a hétvégén lesz. Ha van kedvetek, próbáljátok ki az Y szexpózt vagy az ugró békát! Az egyedülállók most beérik a könnyed flörtölésekkel a Tinderen, meg akikkel a napokban összehozza a sors az útjuk során.

VÍZÖNTŐ

A párban élők kapcsolata komolyan nehézségeken megy keresztül, amiket ha nem sikerül megoldaniuk, szakítás lehet a vége. A szinglik egész hétvégén be lesznek gerjedve, és többször is kedvük támad kényeztetni magukat. A meditatív maszturbációt próbáltad már?

HALAK

Akár párban élő Halak vagy, akár szingli, nagyon szenvedélyes napok elé nézel. Úgy imádjátok egymást a szerelmeddel, mint még soha, és a legmerészebb szexuális fantáziádat is kielégíti.