Nem kizárt, hogy idén a Kardashian-család egyetlen tagja sem lesz ott a MET-gálán. Tavaly gyakorlatilag az egész család jelen volt az eseményen: mint ismert Kim Kardashian Marilyn Monroe ikonikus ruhájában érkezett, Khloé és Kourtney életében először ment el a gálára, de jelen volt Kylie és Kendall Jenner, valamint és az édesanyjuk Kris Jenner is. 

Nem hívták meg őket? 

Bennfentesek szerint azonban idén erre nem valószínű, hogy sor kerül, ugyanis a Vogue magazin főszerkesztője Anna Wintour állítólag alaposan lerövidítette a vendéglistát az ikonikus divateseményen, a Kardashianek pedig nem szerepelnek rajta. A Vogue egyébként egylőre ezt az értesülést nem erősítette meg, a Kardashian-Jenner klánhoz közel álló források pedig azt állítják, nem igaz, hogy a család nem kapott meghívást. 

Kim évek óta ott van

Éppen ezért egylőre nem világost, hogy Kim és a testvérei idén is tiszteletüket teszik-e a gálán. Kim egyébként először 2013-ban vett részt a nagyszabású eseményen, akkor még Kanye West felesége volt, és az első gyermekükkel volt várandós. Azóta minden évben meghívták, ő pedig szorgalmasan el is ment, sőt tavaly elképesztő szerelésben érkezett, hiszen Marilyn Monroe ikonikus ruháját vette fel, a haját pedig platina szőkére festette. 

Első bálozók 

Kim testvére Khloé és Kourtney pedig tavaly voltak először a gálán, ami azért is számított kiemelkedő eseménynek az életükben, mert gyakorlatilag az egész család együtt lépett a vörös szőnyegre. Hiszen elkísérte őket két kisebbik húgok Kylie és Kendall Jenner, valamint az édesanyjuk Kris Jenner is. 

Május 1-jén minden kiderül

Szóval egyelőre nem tudni, hogy a Kardashian-Jenner família belibbenhet-e idén a vörös szőnyegen, de annyi biztos, hogy a sztárokkal teli eseményre május 1-jén kerül sor, aminek a témája „Karl Lagerfeld: A szépség vonala” lesz. 

(via)