Harry herceg és felesége, Meghan Markle, valamint a királyi család tagjai között már évek óta forrnak az indulatok. A helyzeten sajnos  II. Erzsébet királynő halála sem változtatott: bár először úgy tűnt, hogy Harry és  Meghan kibékül a királyi családdal, az utóbbi időben folyamatos mellőzéseket és visszautasításokat kellett eltűrniük.

Harry herceg például Erzsébet királynő temetésén annak ellenére sem viselhette a katonai egyenruháját, hogy Vilmos herceggel ellentétben főhadnagyként kétszer is szolgálta a hazáját Afganisztánban; arról nem is beszélve, hogy feleségével együtt csak a második sorban foglalhatott helyet II. Erzsébet temetésén.

Úgy néz ki azonban, hogy Harry herceg felesége, Meghan Markle mindent meg szeretne tenni a családi béke érdekében: a temetés után meglepő dolgot kért III. Károly királytól.

Bevállalta, amit nem sokan!

Meghan Markle és Károly király kapcsolata már évek óta viszályokkal teli, most viszont nagyon úgy néz ki, hogy Harry herceg felesége szeretné lezárni a múltat és békét kötni a királyi családdal.

Ez onnan sejthető, hogy II. Erzsébet királynő temetése után Meghan Markle hivatalos levélben kért személyes találkozót Harry herceg édesapjától, ráadásul négyszemközt szeretne beszélni a királlyal. Erre korábban még soha nem volt példa!

Meghan Markle szeretné kibékíteni a királyi családot

A források szerint Meghan Markle-t rendkívül bántja, hogy Harry herceget ilyen mértékben  kirekesztik a családból, hiszen a királyi család tagjai már szinte szóba sem állnak vele. Ezt a családi viszályt Meghan Markle pedig még az előtt szeretné lerendezni a királlyal, hogy gyermekeikhez visszatérnének Amerikába.

Bár a Meghan Markle által írt hivatalos levél tartalma nem nyilvános, sokak szerint meg szeretné magyarázni Károly királynak az elmúlt években történteket, amivel az a célja, hogy  békejobbot nyújtson királynak,  valamint az egész királyi családnak.

Arról jelenleg nincs információ, hogy a találkozóra sor kerül-e és ha igen, mikor, mindenesetre rendkívül bátor lépés volt Meghan Markle-től, hogy férje, Harry herceg nélkül kért személyes találkozót Károly királytól.

Via