Mindig is örök kérdés volt, hogy mit viselj alváshoz. Egyesek a pizsamára vagy hálóingre esküsznek, míg mások  lefekvéshez  is  szexi  bugyit húznak, amiről nemrég elárulta egy szakértő, hogy akár káros hatásai is lehetnek.

Alvás bugyiban

Nem is tudsz annál szexibbet elképzelni, mint hogy egy csipkés  franciában  aludj? Van egy rossz hírünk, egy neves szakértő megosztotta, hogy jobban jársz, ha estére megválsz a bugyidtól, ugyanis egyáltalán nem tesz jót.

Ha az intim terület folyamatosan olyan anyaggal van eltakarva, amely nem nedvszívó, akkor az a nedvesség összegyűlik, és lerakódik. Ez a tényező növeli a gombás fertőzések kialakulásának kockázatát. 

A baktériumok és gombák kedvenc melegágyai a nedves helyek, ilyenkor gyorsan szaporodnak, így dupla veszélynek vagy kitéve, és csak elősegíted ezt a folyamatot.

Alvásnál nem szükséges bugyit viselni, ugyanis annak ebben az esetben kevésbé van védelmi funkciója, mint nappal, ráadásul az sem praktikus, ha nagyon szoros vagy laza.

A legszexibb meztelenül aludni

Te is érezted már, hogy mikor megválsz minden ruhadarabodtól felszabadulsz? Próbáld ki, hogy meztelenül, vagy egy hosszabb pólóban alszol, hiszen nem csak szuper kényelmes, de a hüvely is szellőzik, és a termékenység is fokozódik.

via