A heti horoszkóp szerint mozgalmasnak ígérkezik október első hete a zodiákus tagjai számára. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Mindenki szeretne egy darabot belőled ezen a héten, de sajnos most ez neked nem fér bele. Új melót keresel vagy az aktuális helyeden kell helytállnod, közben készülsz az esküvőre, a tesód szülinapi partijára, szóval ezer a dolgod. Ám azért nem ártana néha pihenned is! Egy kávé a csajokkal igazán beleférhetne!

Bika

Új munkahelyen kezdhetsz, vagy egy új képzésen találod magad, és nehezen indulhat a beilleszkedés, ráadásul akadályokba is ütközhetsz. Ne aggódj, ez csak eleinte lesz így, hamar bele fogsz jönni! Sokat dob a hangulatodon egy frizuraváltás, vagy az őszi ruhatárad felfrissítése. Erőt fog adni!

Ikrek

Augusztus és szeptember nyugodt, eredményes és őszintén szólva egy kicsit unalmas volt számodra. De ezen a héten szokatlan vágyaid támadhatnak. Új karrierről fantáziálsz, családi titkokat kutatsz. Uralkodó bolygód, Merkúr belép a Mérlegbe, és az örömszektorba 4-én, így a szinglik napjai meglesznek számlálva, ahogy azoknak a párban élőknek is, akiknek még nincs gyűrű az ujján.

Rák

Semmi kedved a melóhoz a héten, és szívesebben darálnád le sokadjára is a Szívek szállodáját vagy mennél felfrissíteni az őszi ruhatáradat a csajokkal. Mi lenne, ha ezeket használnád motivációnak? Lepd meg magadat mindennap valamivel meló után, sőt: akár munka közben is. 

Oroszlán

Annyi időt töltöttél a pénzügyi helyzeted javításával augusztusban és szeptemberben, és most úgy érezheted: ideje kicsit élvezni. Mielőtt azonban nekiállnál eltapsolni a jól megkeresett pénzt, gondolj a jövődre is! Hamarosan szükséged lehet egy nagyobb összegre, szóval csak ésszel költekezz.

Szűz

Augusztus és szeptember hatalmas fejleményeket hozott az egészségedben, a rutinodban, és az önképedben. Ezen a nyáron sok időd volt az önvizsgálatra, de most, hogy ismét beszippantanak a hétköznapok, szembe találod magadat a régi félelmeiddel és kétségeiddel. Annyit fejlődtél Szűz, ne hagyd ezt csakúgy veszni!

Mérleg

Ezen a héten magával ragad a fantáziád. Főleg azért, mert menekülsz is a gondjaid elől, és szívesebben időzöl az álomvilágodban. Most valóban jobb, ha hagyod a dolgokat, amik tényleg meg fognak maguktól oldódni. A Merkúr 4-én beköltözik a jegyedbe, ami az önmagadba vetett bizalmat fogja megerősíteni.

Skorpió

A változás nehéz, de ezen a héten ideje elengedni valamit. Eleinte fájdalmasnak, nehézkesnek élheted meg, de utána jön a felszabadultság érzése, és egy katartikus élményben csúcsosodhat ki. Egy új korszakba lépsz, ahol visszanyered az erődet, a szabadságodat, és újra nyeregben érzed majd magad.

Nyilas

Nagyon sok időt és energiát fordítottál a melóra az elmúlt két hónapban, és ez a hét végre meghozza a kívánt sikert. Befejezed a projektet, eléred a célodat, és jöhet az előléptetés, a siker, és persze az ünnep! A barátaiddal és a kollégáiddal egész héten buliztok majd.

Bak

Manapság aktívan próbálod megvalósítani a karrierrel kapcsolatos céljaidat, de ezt nehezebb megtenni, ha úgy érzed, hogy egy barát vagy munkatárs megpróbálja aláásni az összes döntésedet vagy álmodat. Nehéz, de kénytelen leszel szembenézni a héten a mérgező személyekkel és helyzetekkel az életedben.

Vízöntő

Az elmúlt két hónap minden tekintetben nehéz volt számodra, Vízöntő, de ezen a héten végre megszabadulhatsz a kétségektől, a nehézségektől, az akadályoktól. Az október az új készségek elsajátításáról és a jövőre vonatkozó konkrét célok meghatározásáról fog szólni. Kezdj el egy listát vezetni mindarról, amit el akarsz érni!

Halak

Augusztus és szeptember sok világosságot hozott a legközelebbi kapcsolataid körül, de ahogy kezdődik október, pillanatnyi zavart érzel. Szerencsére a Mérleg szezon lehetőséget kínál arra, hogy újra magadba nézz, és fontolóra vedd a kapcsolataid sorsát. Lassan, de biztosan megtalálod a válaszokat, amiket keresel.