A heti horoszkóp szerint végre megvalósítják önmagukat, vagy régi álmaikat a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Te vagy a hiányzó kulcs, Kos. Valakinek, sőt, akár több embernek is, nagy szüksége lehet rád. Felkérést kaphatsz egy probléma megoldására, vagy egy ötlet megvalósítására. Élj a lehetőséggel, mert ez végre közelebb vihet a vágyott élethez, és elhiheted: nagyon jót fog tenni az önbizalmadnak is.

Bika

Minél jobban próbálsz valamit elérni, annál jobban eltávolodsz tőle. Próbálj meg nem rágörcsölni, hanem engedd el a kontrollt, és hagyd, hogy a sors vezessen. Bízd magadat az univerzumra, mert tudja, mi a jó neked, és pontosan azt fogod kapni tőle, amire vágysz, csak erőlködés nélkül.

Ikrek

Adj teret a kalandos, világutazó szellemednek, hogy szárnyaljon, Ikrek. Ez a hét lehetőséget biztosít felkarolni az álmaidat. Oszd meg a vágyaidat másokkal, mert nem tudhatod ki lesz az, aki hozzásegíthet a megvalósításhoz, vagy egyenesen megadja azt, amire vágysz.

Rák

Hagyd abba a tervezést és kezdd el csinálni a dolgokat. Nagy lehet rajtad a nyomás, hogy kilépj a komfortzónádból, pedig időszerű lenne. Csak így érheted el a céljaidat, és fedezhetsz fel új területeket. Szedd össze a félbemaradt álmaidat, és valósítsd meg őket!

Oroszlán

A héten gyakorold az „igen” szót, Oroszlán. Mondj minél több dologra igent, ha van egy kis kedved hozzá. Így rengeteg új, izgalmas kalandban lehet részed. Nem kell belemenni minden őrültségbe, de ne is hagyd, hogy a félelmeid vagy a komfortzónád megakadályozzon abban, hogy teljes életét élj.

Szűz

Olyan területeken kellene cselekedned, ahol általában csendben szoktál maradni. Viszont azt veheted észre: az emberek figyelnek a véleményedre, és megfogadják a tanácsaidat, ami jó érzéssel tölt el. Ettől megjön a bátorságod ahhoz, hogy szerepet vállalj azokban a dolgokban, amikben máskor eszedbe sem jutott volna.

Mérleg

A hét energiája arra ösztönöz, hogy magasabbra szárnyalj. Több ajtó is megnyílik előtted, ami megadhatja azt, amire vágysz. Használd ki a lehetőségeket, de ügyelj arra: ne téves információk alapján cselekedj. Felejtsd el a korlátokat, amiket képzeletben felállítottál magadnak.

Skorpió

Gyerünk Skorpió, álmodj nagyot, és ne korlátozd magad azzal a gondolattal, hogy az elképzeléseidnek nincs valóságalapjuk. Ha ráállsz erre, óriási meglepetések érhetnek, és kinyílhat előtted a világ. Azt se hagyd, hogy mások lebeszéljenek a terveidről vagy a negativitásukkal lehúzzanak.

Nyilas

Imádni fogod ezt a hetet, Nyilas. Rájössz, hogy az álmok valóban valóra válhatnak. Olyan lehetőséget kaphatsz, amilyenre mindig is vágytál. Ezenkívül nagyon ihletett leszel a napokban, és egy csomó jó ötleted támad. A benned lévő zseni arra vágyik, hogy előbukkanjon.

Bak

Ne csüggedj, ha úgy tűnik, hogy rajtad kívül mindenki kap egy szeletet a tortából, Bak. A napokban emiatt eléggé magad alatt lehetsz. Eljön a te időd, de valószínűleg nem a héten. Nyugodtan menekülj el egy időre a saját világodba, de ne csodálkozz, ha mások nem követnek.

Vízöntő

Gazdag társasági életet fogsz élni, és mindig te leszel a középpontban, amit szörnyen élvezni fogsz. Örömödre szolgál, hogy mások követnek, megfogadják a tanácsaidat, és sokan csodálnak téged. Természetesen a pasikat is mágnesként fogod vonzani, szóval még egy-két randi is befigyelhet a héten.

Halak

Bulis kedvedben leszel egész héten, kedves Halak. Ha teheted, halmozni fogod az élményeket, hogy minél színesebb, izgalmasabb legyen a heted. Rengeteg társasági összejövetelen veszel részt a barátokkal, vagy éppen a pasiddal. Sőt, ha szingli vagy, még a szerelem is rád találhat a napokban.