A heti szerelmi horoszkóp szerint óriási változások várhatóak love-fronton. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ha boldogtalan vagy az embered mellett, akkor épp itt az ideje ezen változtatni. Ne tartsd magadban az érzéseidet és azt, amivel elégedetlen vagy, hanem beszélj vele, és figyeld meg: nyitott lesz a mondandódra. Egyedülállóként se fordulj befelé, inkább menj szórakozni a csajokkal, mert a társaságukban könnyebben bepasizhatsz.

Bika

Pozitív változásokat várhatók a szerelmi életedben. Valószínűleg készen álltok az imádottaddal az összeköltözésre vagy a házasságra, esetleg a családalapításra. Mindketten szeretnétek, ha most már komolyabbra fordulnának a dolgok köztetek. A szinglik sokat agyalnak azon, hogy adnak még egy esélyt az exüknek.

Ikrek

A csillagok arra ösztönöznek: engedd el a kételyeidet, amik veszélyeztetik a boldogságodat. Nagy lehet a kísértés, hogy visszamenj az exedhez, vagy más okból szakíts a pasiddal, de mindkét esetben bakot lőnél. Ha a megérzéseidre, és nem a félelmeidre hallgatsz, tudni fogod: most pont ott vagy, ahol lenned kell.

Rák

Nem alakul úgy a szerelmi életed, mint azt szeretnéd? Akkor ne ülj csendben és várj a csodára vagy szenvedj. Párban élőként tedd szóvá a dolgot az emberednek, szingliként pedig ne add fel a pasikeresést, hanem változtass a módszereiden. Vedd a kezedbe az irányítást Rák, és akkor elérheted a kívánt változást.

Oroszlán

Megérdemled azt a szerelmet, amiről álmodsz. Ne add fel a párkeresést, főleg most, mikor a héten hihetetlenül sugárzó leszel és mágnesként vonzod a pasikat. A párban élők se elégedjenek meg kevesebbel. Dolgozzanak a kapcsolatukon, hogy az olyan legyen, amilyenre vágynak.

Szűz

A retrográd Vénusz az Oroszlánban segít megváltoztatni az életedet és a jövődet. A szingliket erőteljesen kíséri a szerencse, így már a napokban találkozhatnak a potenciális pasijukkal. A párban élők belefognak kapcsolatuk megújításába, ami rövid idő alatt kifizetődő lesz: végre kezdenek úgy alakulni a dolgok, ahogy arra a Szűz vágyott.

Mérleg

Végre olyan irányba kezd változni a kapcsolatod Mérleg, amivel elégedett lehetsz. Sikerül minőségi időt tölteni együtt, és testi-lelki szinten is megkapod azt, amire vágysz. Rég voltál már annyira boldog és önfeledt a szerelmed mellett mint, amilyen a héten leszel, és ez akár egy még nagyobb áttöréshez vezethet.

Skorpió

A párban élő és a szingli Skorpiók számára is ez a hét az új kezdetekről szól. Az előbbiek szembenéznek a hibáikkal és hajlandók dolgozni a kapcsolatukon, így akár új szintre emelhetik a szerelmük segítségével. Az utóbbiak pedig megismerkedhetnek valakivel, és néhány randi után már össze is jöhetnek.

Nyilas

A Vénusz retrográd Oroszlánban rávilágít a jövőre vonatkozó álmaidra. Ez egy felülvizsgálati időszak, mikor át kell gondolnod, mire is vágysz igazából. Jelentős felismeréseket tehetsz szingliként és párban élőént is azzal kapcsolatban, mi nem működött a korábbi kapcsolataidban, mit rontottál el, és mire lenne most szükséged.

Bak

Egy új kezdet küszöbén állsz a szerelmi életedben, még ha még nem is akarod tudomásul venni. Talán megrémiszt, hogy egyre komolyabbra fordulnak a dolgok köztetek, és a pasid házasságot vagy családalapítást emleget, holott te is vágysz ezekre, csak még bizonytalan vagy kettőtökben. A szinglik kísértést érezhetnek arra, hogy visszamenjenek az exükhöz.

Vízöntő

Jelentős fejlődést tapasztalsz a szerelmi életed minden területén. A pasid nyitottabb, romantikusabb, az ágyban pedig kész akrobata. Egyre biztosabb vagy abban, hogy megtaláltad az igazit. Sőt, ha készen álltok rá, a héten egy következő szintre léphet a kapcsolatotok. Jöhet a gyűrű vagy a baba?

Halak

Izgalmas időszak ez számodra Halak, mivel a Szűzben lévő Mars arra ösztönöz, hogy kiállj magadért. Elnyom a pasid vagy nem kapod meg, amit szeretnél? Tedd szóvá, harcolj magadért és a vágyaidért. Kockáztass, és mondd ki őszintén, mit szeretnél. Hidd el, van esély arra, hogy a szerelmed vevő lesz a kéréseidre.