A heti szerelmi horoszkóp szerint a 14-ei Mérleg napfogyatkozás átírja zodiákus tagjainak életét love-fronton. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Készülj fel arra, hogy végre foglalkozz mindennel, ami a párkapcsolatodban történik. Most már nem söpörheted a szőnyeg alá a dolgokat, kedves Kos, és kénytelen vagy szembenézni azzal, ha nem működik a kapcsolat. A szinglik is sokkoló felismeréseket tehetnek, és azt is megérthetik, miért nem működtek a korábbi kapcsolataik.

Bika

Csak azért, mert a szerelem nem működött a múltban, nem jelenti azt: most sem fog. Ne foszd meg magadat egy kapcsolat lehetőségétől a korábbi rossz tapasztalatok miatt. A párban élők egyre inkább azt érzik, hogy megint ugyanaz történik velük, mint egy korábbi a kapcsolatukban. Tedd fel magadnak a kérdést, Bika: „Vajon miért?”

Ikrek

Gyakran olyan sok pasi kavarog körülötted, hogy nehéz lehet csak egyet kiválasztani. A párban élők viszont most kifejezetten vágynak az egyedüllétre. Pedig elégedettek Mr. Biggel, de néha talán soknak érzik a jelenlétét. Ilyenkor kell tényleg kicsit külön lenni, legalább utána annál nagyobb lesz a találkozás öröme! 

Rák

A héten jelentős átalakulási folyamatok mennek végbe a szerelmi életedben. Éppen ezért, újra átbeszélitek azt is a pasiddal, hogyan képzelitek el a jövőt. Ne rémisszen meg, ha nem stimmel minden pont. A szinglik túl sokat aggódhatnak amiatt, hogy még nincsen párjuk. Fontos: ne erőltessék az ismerkedést, mert akkor rossz pasinál köthetnek ki.

Oroszlán

Ez számodra Oroszlán az újrakezdés hete. De ahhoz, hogy kihasználd, meg kell békélned a múltaddal, miközben elfogadod, és megbocsátod mindazt, ami történt. Szingliként és párban élőként is lehetőséged nyílik így arra, hogy ezúttal minden más legyen a szerelmeddel. 

Szűz


A héten elmélyíted a kapcsolatodat, és a nagyobb intimitásra összpontosítasz. Annyira jól alakulnak köztetek a dolgok Mr. Biggel, hogy szabályosan nehezedre esik elhinni: tényleg valóra válthatja a szerelemmel kapcsolatos vágyaidat. A szinglik életébe visszatér egy régi szerelmük, aki hatalmas felfordulást okoz. 

Mérleg

Számodra ez a hét az átalakulásról fog szólni. A 14-ei napfogyatkozás a jegyedben történik, így kész vagy önmagadat helyezni az első helyre, és a saját akaratodat érvényesíteni. Szinglik számára ez az időszak felér egy önbizalomfröccsel. A csillagok azt üzenik neked: ha több a fájdalom a párkapcsolatodban, semmint az örömöd, akkor ne erőltesd a dolgot.

Skorpió

A legnehezebb dolog nem mindig az, hogy véget vess egy kapcsolatnak, ha az nem működik. Márpedig most megint ott tartasz, hogy a szakítást fontolgatod, mert nem azt kapod, amire vágysz. A szinglik viszont megismerkednek valakivel, akinek sikerül meggyógyítani a szívüket.

Nyilas

Megismerkedsz egy hozzád nagyon hasonló sráccal, aki mondhatni a tükröd lesz. Általa rengeteget tanulhatsz önmagadról. A párban élőkre most leginkább a hangulatváltozás jellemző, és egyik pillanatban imádják a szerelmüket, a következőben a hátuk közepére sem kívánják. Óvakodjanak attól, hogy bármilyen döntést is hozzanak így a héten.

Bak

A párban élők kapcsolata nagy próbatétel előtt áll. A napokban derül ki, hogy együtt vagy külön utakon folytatják az útjukat. A szinglik számára lehetőség adódik egy igazán mély kapcsolat kialakítására, de ehhez előbb el kell engedniük az exüket, a múlttal együtt.

Vízöntő

Megérdemled a kapcsolatot, amire mindig is vágytál, de ehhez teret is kell biztosítanod ahhoz, hogy megismerd álmaid pasiját, illetve párban élőként el kell engeded a pasidat, ha úgy tűnik, nem ő az igazi. Amennyiben kínszenvedésnek éled meg a kapcsolat működtetését, akkor egyszerű a képlet: hagyj fel az erőlködéssel.

Halak

A szerelmi életedben nagyon sok változás van kilátásban, de ez csak néhány jelentős tanulság és gyógyulás után következhet be. A csillagok arra biztatnak, hogy engedj el mindent, ami nem okoz örömet, legyen az kényszeredett randizás, vagy párban élőként akár a pasidat is, ha úgy érzed, nincs meg benne az, amire vágysz.