A hétvégi horoszkóp szerint néhány szerencsés kivételtől eltekintve a Merkúr retrográd miatt nehéz időszakon mennek keresztül a párkapcsolatok, és a szinglik is pechesnek érezhetik magukat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A szerelmi életeddel kapcsolatos álmok összetörhetnek a hétvégén. Meglehet, szembe kell nézned azzal, hogy rossz emberbe szerettél bele vagy sosem fog feleségül venni a pasid. Ha szingli vagy, kicsit magad alatt lehetsz, mert nem találod a Nagy Ő-t, de ne hagyd, hogy a negativitás eluralkodjon rajtad.

Bika

Mostanában talán azt érzed, hogy Mr. Big nem őszinte veled, és lehet is benne valami. A hétvégén fény derülhet az igazságra, akár keresed, akár nem. Szingliként könnyen megeshet, hogy félreértetted valakinek a jelzéseit, és az derülhet ki: nem érdeklődik irántad. Fel a fejjel, Bika!

Ikrek

Szingliként most úgy ugorhatsz bele egy kapcsolatba, hogy nem veszel tudomásul bizonyos tényezőket. Még lehetsz őszinte magaddal és várhatsz az igazira, hogy ne raboljátok egymás idejét a leendő pasiddal. A párban élők kapcsolatában viszont új fejezet veszi kezdetét.

Rák

Sokat töprengsz azon, hogy visszamész az exedhez, aki valószínűleg tárt karokkal fogadna. Csak meg ne bánd a döntésedet! A párban élők a szokásosnál is több kommunikációs zavarba ütközhetnek. Most sokkal türelmesebbnek kell lenniük egymással, és megvárni, amíg elvonulnak a viharfelők a fejük fölül.

Oroszlán

Előfordulhat, hogy jobban szerelmes vagy a szerelembe, mintsem abba a személybe, akit állítólag szeretsz. Légy őszinte magaddal, és győződj meg arról, hogy tisztán látod a (leendő) pasidat. Már csak azért is, mert talán az embered hamarosan bővíteni szeretné a kis családotokat.

Szűz

Azon kapod, hogy a szokásosnál többet agyalsz az exeden. Ez bizony a Merkúr retrográd hatása és tudnod kell: nem túl jó ötlet hátrafelé haladni, semmint előre. A párban élők között egyre több a feszültség, és éppen emiatt legyenek óvatosak, mert olyat mondhatnak egymásnak, amit később megbánhatnak.

Mérleg

A helyzet a következő: most nem látsz tisztán, Mérleg. Túlidealizálhatod a (leendő) pasidat vagy egyszerűen tényleg annyira akarod őt, hogy nem látod, milyen ember valójában, és emiatt később még komoly csalódás érhet. Nagy szükség lenne arra, hogy szembenézz a valósággal.

Skorpió

Készen állsz gőzerővel fejest ugrani a pasizásba. Jöhet a Tinder, és minden más társkereső is. Azért légy óvatos, mert ha nem figyelsz, egy csaló karjai között találhatod magad. A párban élők azt fontolgatják, hogy egy méregdrága ajándékkal lepik meg az imádottjukat. Biztos csak így fejezheted ki, hogy milyen fontos neked?

Nyilas

Úgy érzed magad Nyilas, mintha te lennél Csipkerózsika. Egy álomból ébredve hirtelen ott van melletted a tökéletes srác. Remélhetőleg azért, mert véget ér egy negatív időszak az életedben, és képes vagy meglátni a Nagy Ő-t, és nem feltétlenül azért, mert az egyéjszakás kaland után a herceg ébreszt a csókjával, bár ki tudja, akár még az is működhet!

Bak

A félreértelmezés a középső neved jelenleg. Gondolataid és ötleteid közvetítésekor gondold át alaposan, vajon hogyan fogja fogadni a  (leendő) pasid. Akaratlanul is félrevezethetsz vagy megsérthetsz másokat, aminek a vége egy nagy veszekedés lenne vagy az, hogy mindenki csalódik.

Vízöntő

Lehetőleg most ne a barátaidra hallgass, ha párkapcsolati vagy randevúzási tanácsot adnak neked. Természetesen a legjobbat akarják neked, de könnyen megeshet, hogy rossz tanácsot adnak, ami miatt kínos szituban találhatod magad vagy esetleg összepattantok Mr. Biggel.

Halak

A hétvégén újra átbeszélitek az imádottaddal a közös terveiteket, ami miatt alig fogod már várni a 2024-es évet. Egyedülállóként összefuthatsz egy régi barátoddal, akivel valószínűleg mindig is megvolt a kémia köztetek, de talán mindketten kapcsolatban voltak. Most viszont szabad a pálya előttetek!