A hétvégi horoszkóp szerint lánykérésre és romantikázásra számíthatnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Érdemes most kicsit jobban kitárnod a szívedet, és megmutatni milyen is az, amikor igazán szerelmes vagy. Nem gondolnád, de nagyon jó hatással lesz a kapcsolatodra. A szingli Kosok egyelőre csak élvezzék a figyelmet, és ne rohanjanak beleugrani egy új kapcsolatba.

Bika

Sokat dobhat a kapcsolatotokon, ha együtt nézitek a naplementét a pasiddal egy pohár borral, és lelkiztek. Sok minden kiderülhet arról, hogyan éreztek bizonyos dolgokkal kapcsolatban, és így többet megtudhatsz róla is. Próbáld meg ezt nem túl direkten beiktatni az estétekbe.

Ikrek

Lepd meg a szerelmedet egy romantikus kiruccanással, csodálatos napot varázsolva mindkettőtöknek. El se hinnéd, milyen sokat dobhat a kapcsolatotokon egy kis romantikázás a hegyekben vagy akár a vízparton. A szinglik se maradjanak otthon, mozduljanak ki a barátaikkal, és figyeljék meg: rengetegen akarják majd felcsípni őket.

Rák

Hihetetlenül romantikus gesztusokat tesz érted a pasid, vagy az a srác, akinek nagyon bejössz. Tisztára olyan érzésed van, mintha a Bridgertonban lennél, és egy úriember igyekezne elnyerni a kegyeidet. Párban élőként szenvedélyes, szerelmes napokra számíthatsz, szingliként pedig totálisan elolvadsz.

Oroszlán

Engedd el egy rég elveszett szerelem kínját. Fogadd el a jelent, és engedd el az exedet azért, hogy végre rátalálhass az igazira. Ha pedig azt érzed: haldoklik a kapcsolatod, akkor vegyél erőt magadon és zárd le ahelyett, hogy tovább szenvednétek. Szóljon ez a hétvége a búcsúról, és a megújulásról.

Szűz

Váratlanul arra döbbensz rá: beleszerettél a legjobb barátodba. A baráti kötelékek még jobban elmélyül köztetek, és egy hihetetlenül stabil, őszinte, igaz szerelmen alapuló kapcsolat szövődik köztetek. A párban élők közötti kötelék is elmélyül annak köszönhetően, hogy őszintén felmerik vállalni a vágyaikat.

Mérleg

A szerelem ott vár, ahol a legkevésbé számítasz rá. Nézz körül a munkahelyeden, a jógacsoportban, bárhol. Maradj nyitott a vakrandikra, vagy ha a barátaid a figyelmedbe ajánlanak valakit, mert nem bánod meg! A párban élő Mérlegek egy nagyon nyugodt, csendes, de mégis meghitt hétvége elé néznek.

Skorpió

Szingliként most lehetőséged van kipróbálni egy valószínűleg rövid ideig tartó, de intenzív nyári szerelmet. Mi tart vissza attól, hogy fejest ugorj a kapcsolatba? A párban élők most szavak nélkül is kitalálják egymás gondolatait, ami sok kellemes, és egyúttal meglepő élményben részesítheti őket.

Nyilas

A titkok hatalmat adhatnak, és sebezhetőséget okozhatnak . Készen állsz megosztani őket a szerelmeddel? Ha igen úgy érzed, ő az igazi, akkor a jelenlétében gyógyulásra, és megértésre számíthatsz, valamint a köztetek lévő kötelék elmélyülésére. A szingli Nyilasok a hétvégi bulin megismerkedhetnek valakivel.

Bak

Készülj, Bak! Ha eddig nem tette a pasid, akkor jó esély van arra, hogy a hétvégén valamilyen formában feltegye neked a nagy kérdést. Az biztos: varázslatos napokra számíthatsz, tele romantikával. Eközben az egyedülállókat többen is meg akarják hódítani, de nekik most senki sem jön be.

Vízöntő

Mostanában gyanúsan sokszor felmerül közted és a szerelmed között a házasság kérdése. Csak nem készül valamire? A következő napokban sokat beszélgettek a jövőről, szóval bármi megtörténhet. Szingliként most sokat dolgozol magadon, hogy egy erős, önbizalommal teli csajszi legyél, és nem is marad el az eredmény!

Halak

Helyezd előtérbe az öngondoskodást. Nem baj, ha nem rajongod körbe egész hétvégén a pasidat, hanem inkább magaddal törődsz. Így talán azt is elérheted, hogy végre ő teperjen kicsit érted. Szingliként is tedd meg ezt magadért, mert ha az önbecsülésed virágzik, a pasikat is mágnesként fogod vonzani.