A szingliktől többnyire csak szexet akarnak a pasik, a párban élők kapcsolatának jót tesz a minőségi szex. A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Párban élőként nagy szükségetek lenne egy kis frissítésre. Mi lenne, ha most te kezdeményeznél? Dobj be egy ötletet, próbálj ki egy új technikát a pasidon, és garantáltan az ujjad köré csavarod. A szinglik meghódítják a kiszemeltjüket, és hogy meddig mennek el, az most főleg rajtuk múlik.

Bika

Óvatos, gyöngéd, már-már művészi szexélményben lesz részed. Talán pont ez a lassú szeretkezés lesz az, ami különösen jót fog tenni a kapcsolatotoknak. A szinglik meggondolatlanul ágyba bújhatnak egy ismerősükkel, amit később igencsak megbánhatnak.

Ikrek

Jöhet a vízi szex, vagy a kert egy eldugott részében a természet lágy ölén? Nagyon fantáziadúsak lesztek az embereddel, habár sokszor az azonnali vágy vezérel majd benneteket. A szingli Ikrek valaki nagyon fel akarja csípni, de valószínűleg csak szexre hajt.

Rák

Tantrázás, káma-szútrázás, csupa izgalmas, keleties dologgal kísérleteztek az ágyban, amitől nemcsak meghitt, hanem rettentően kielégítő élményekben lehet részetek. Az egyedülállók összegabalyodhatnak az exükkel vagy egy közeli barátjukkal.

Oroszlán

A pasid belendül a napokban, és rekordsebeséggel juttathat el a csúcsara téged. Talán még sosem okozott ennyire gyors és kielégítő örömöt neked, mind a hétvégén. Háláld meg neki, és kápráztasd el a szextudományoddal!

Szűz

Szingliként most a legváratlanabb dolgoktól is beindulsz, és még egy sima romantikus filmtől is kedved támad maszturbálni. Nyugodtan éld ki a vágyaidat! A párban élőknek is ezt kellene tenniük, és több színt vinni a nemi életükbe. Próbáltátok már a hableány szexpózt vagy az esőerdő szexpózt?

Mérleg

Egy kissé feszült lehet a hangulat Mr. Biggel, de a szexmasszázs, és a lelkizés utáni erotikázás csodát tehet a kapcsolatotokkal. Varázsold el pár szextrükkel és imádni fog érte! A szinglik vigyázzanak, mert valaki csak szexet akar komoly kapcsolat helyett.

Skorpió

Forró hétvége elé nézel a szerelmeddel, akár nyaraltok, akár otthon hűsöltök. Egyik-pillanatról a másikra megkívánjátok egymást, és meglepő örömöket okoztok egymásnak. Az egyedülállók a neten kezdenek flörtölni, méghozzá több sráccal is!

Nyilas

Olyanok vagytok a pasiddal, mint a gyerekek, és a hálószoba vagy éppen a természet a játszóteretek, és izgalmas pózokkal, szerepjátékokkal kísérletezgettek. A szinglik egy bulis este után sort keríthetnek életük első szexkalandjára az egyik barátnőjükkel.

Bak

Kellemes meglepetést okoz a szerelmed az ágyban. Talán azt hitted, már nem tud újat mutatni, ám a hétvége erre rácáfolhat, és ez nagyon jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Az egyedülállóknak bár nem szokása, most mégis egyéjszakás kalandra adhatják a fejüket.

Vízöntő

Légy óvatos, Vízöntő! Kísértésbe eshetsz, és talán az alkoholmámor hatására, de bizony félreléphetsz, és attól sem lesz jobb, ha ezt az egyik exeddel teszed. De még szingliként sem ártana elővigyázatosnak lenned, mert később megbánhatod azt, hogy lefeküdtél egy ismerősöddel.

Halak

Légy elővigyázatos, mert a hétvégén olyanok akarnak meghódítani, akik csak szexre vágynak, nem pedig kapcsolatra. A párban élők szerelmi élete viszont felélénkül, és újra olyan forrón és fantáziadúsan imádják majd egymást, mint kapcsolatuk legelején.