A napi horoszkóp szerint rózsaszín köd telepszik a zodiákus tagjainak elméjére. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Általában elviseled barátaid vagy családtagjaid furcsaságait és kisebb hiányosságait, de ma már ezek valódi akadályokat állítanak eléd. A helyzet orvoslásának egyetlen módja, ha félreteszed mára a világmegváltó terveidet, és elkerülöd a konfliktust.

Bika

Ha a legjobbat szeretnéd kihozni az előtted álló napból, Bika, próbáld meggyőzni a kollégáidat vagy a barátaidat, hogy működjenek veled együtt. Ez nem lesz könnyű, mivel ma mindenkinek szűkös időbeosztása van, de a csapatszellem sokat segíthetne neked.

Ikrek

Ha egy pillantást vetsz a szerelmi életedre, kiderül, hogy bizonyos gátlások akadályoznak. Kezdj el magadon dolgozni, mert addig nem leled meg az igazit, vagy lesz boldog a kapcsolatod a pasiddal! Viszont este a szerelmednek ismét sikerül magába bolondítania!

Rák

Arra vágysz, hogy a pasid eljegyezzen vagy randira hívjon a kiszemelted? Esetleg munkahelyi előmenetelben reménykedsz? Ma bármi megeshet veled! Az egyik legnagyobb vágyad teljesülhet a nap folyamán.

Oroszlán

A legszívesebben mindent hagynál, ahogy van, és lelépnél egy pár napra. Úgyis azt tapasztalod, hogy semmi sem akar összejönni. De még ha a dolgok pillanatnyilag rosszul is állnak, ne veszítsd el a derűlátásodat! Légy türelemmel, mert hamarosan minden javulni fog!

Szűz

Mélyen legbelül szeretnél új életet lehelni a szerelmi életedbe, de jelenleg magadra sincs időd, nemhogy a pasidra. Pedig felébred benned a vágy, és érdemes meglovagolni! Tégy erőfeszítéseket azért, hogy közelebb kerülj az emberedhez!

Mérleg

Ideje megszerezni azt, amire szükséged van, Mérleg. Már így is feszült vagy, mert semmi sem alakul úgy, ahogyan eltervezted. Főleg a szerelmi életeddel kapcsolatban érzed: nem a kívánt irányba halad. Miért nem beszélsz erről a szerelmeddel? Egy pillanat alatt elérheti, hogy újra belé szeress!

Skorpió

A mai nap érzelmi hullámvasútnak ígérkezik! Az egyik bolygóerő arra késztet, hogy a belső univerzumodat gazdagítsd , egy másik pedig valakinek a karjaiba taszít, akivel nemrég találkoztál. Ha ügyesen lavírozol a kettő között, mindent megkaphatsz!

Nyilas

Az emberek valóságos sztárnak tekintenek, Nyilas! Bár lehet, ezt te nem így érzed. Mi ütött beléd? Elvesztetted az önbizalmadat? Úgy érzed, hogy több sikerre van szükséged az életedben? Mindez lehetséges, de vállalnod kell érte némi kockázatot!

Bak

Hagyd abba a kételkedést, hogy  tehetséges  vagy-e, Bak. Határozottan nincs itt az ideje ennek! Viszont szükséged lesz mások segítségére, ha sikert akarsz elérni, kezdd el meggyőzni őket, hogy fogjanak veled össze!  

Vízöntő

Ma megismerheted  álmaid szerelmét! Ha szabad vagy, akkor semmi sem állhat az utatokba, de párban élőként most hajlamos vagy a titkos viszony mellett dönteni. Azért ezt kétszer is gondold át, mielőtt belemennél!

Halak

Az utóbbi időben úgy érzed, hogy a partnered figyelmetlen veled szemben. A feszültség egyre nőtt köztetek, így ma valószínűleg felforrsz a dühtől, és kirobbansz. De legalább a veszekedés utáni békülés jó mókának ígérkezik!