A napi horoszkóp szerint végre lazíthatnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Néhány embernek mostanában hiányzik a társaságod, Kos. Tökéletes ez a nap ahhoz, hogy találkozz a barátaiddal vagy a tesóddal, és eltöltsetek egy görbe délutánt. Igyatok meg valamit, és dumáljátok meg, kivel, mi történt manapság!

Bika

Nem vagy az a fajta, akinek könnyen elgurul a gyógyszere, de valakinek sikerül, vagy már sikerült is elérnie, hogy magára haragítson. A bosszú sem szokásod, most mégis haditervet dolgoztok ki a barátaiddal, hogyan vághatnál vissza. Csak ne tégy olyat, amit később megbánhatsz!

Ikrek

Talán a Facebookot pörgetve, vagy a barátnőiddel beszélgetve, tudomásodra jut egy durva infó arról, mi van az exeddel vagy egy közeli ismerősötökkel. Eléggé felkavar a dolog, és fontolóra veszed, mit tehetnél érte. De biztos jó ötlet lenne beleavatkozni?

Rák

Ma nagyon rosszul viselsz mindenféle korlátozást. Elég egy rossz szó, és nem marad haja annak, aki megpróbálja megmondani, mit tegyél. Jó, hogy kiállsz az érdekeid mellett kedves Rák, de azért igyekezz nem leharapni a környezeted fejét!

Oroszlán

Nagy szükséged volt már erre a napra, mert teljesen ki vagy purcanva. Ma elő is bújik a macska belőled, és átlustálkodod a napot. Nagyon jól is teszed, és ne hagyd, hogy ebben bárki is meggátoljon téged!

Szűz

Az apró bosszúságok nagy fejfájást okozhatnak, hacsak nem törekszel tudatosan arra, hogy megőrizd a békédet. Ne akarj valamin mindenáron görcsölni! Bonts egy pohár bort, elő nasival, és daráld le az új kedvenc sorozatodat!

Mérleg

Úgy érzed, jóval előrébb tartasz, mint mások, és a környezeted lemaradt mellőled. Eszedbe se jusson bevárni őket, és a magány miatt se szomorkodj! Inkább örülj, hogy ilyen jól állnak a dolgaid!

Skorpió

Ha azt gondolod, tárgyakra van szükséged ahhoz, hogy boldog legyél, soha nem leszel igazán elégedett, bármennyi is van. Ugyanebben a szellemben ne gondold, hogy csak tárgyi ajándékokkal mutathatod ki másoknak a szeretetedet.

Nyilas

Érdemes lenne a spirituális dolgokra fordítani a figyelmedet. Fontold meg, hogy beiratkozol egy jógaórára, ami ötvözi a meditációt a fizikai gyakorlattal. Valami ilyesmire lenne szükséged, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb és békésebb legyél!

Bak

Ugye nem akarsz egész nap egyedül, otthon gubbasztani, Bak? Ne gondold, hogy mások túl elfoglaltak, és úgysem érnek rád. Kérdezd meg a barátaidat, ki ér ma rá, és szabadulj ki a négy fal közül!

Vízöntő

Ne ragadj bele a múltba. Ideje előre lépni! Vedd észre, milyen szerencsés vagy, és mekkora hatalmad, befolyásod van. Használd bölcsen az erődet, mert látni fogod, hogy erősebb a szokásosnál.

Halak

Vigyázz, Halak, ma néhányan ráléphetnek a lábujjadra, ha lehetőséget adsz nekik. Ügyelj arra, hogy ne légy kitéve a támadásoknak. Lehet, valaki mindenáron ki akar babrálni veled, ezért készen kell állnod arra, hogy megvédd magad.