A napi horoszkóp szerint általános bizonytalanság lehet úrrá a zodiákus tagjain, miközben egyesek még összetűzésbe is keveredhetnek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Érdemes ügyelni a modorodra, Kos. Ma sokat segíthet rajtad, ha kedves, udvarias vagy a környezeteddel, mert sokkal több múlhat rajta, mint gondolnád. Ha elgurul a gyógyszered, azt a karriered, és a kapcsolataid sínylik meg.

Bika

Ellentétes állásponton vagy a kollégáiddal, a barátaiddal, esetleg a pasiddal, és ez komoly feszültséget okozhat ma. A legfontosabb, hogy ne feledd: nem mindenki az ellenséged. Próbálj meg kicsit lazítani az álláspontodon, és keressetek köztes megoldást.

Ikrek

Azt veheted észre, a kollégáid vagy a barátaid másképp viselkednek veled. Vajon veled van bajuk vagy mással? Ezt kellene kiderítened, mielőtt nekirontasz valakinek, és elintézed, hogy biztos, ami biztos, veled is problémája legyen.

Rák

Hirtelen elbizonytalanodsz ma, kedves Rák. Lehet, van egy kis feszültség a világodban, de próbálj meg nem foglalkozni vele. El fog múlni. Nem szabad túlreagálnod, és azt gondolni, hogy rosszul csinálod a dolgokat.

Oroszlán

Egy kissé lehangolt leszel ma, mert úgy érzed, nem értékelik az erőfeszítéseidet. Pedig te igazán mindent megteszel másokért, valamint a sikerért. Talán pont itt lenne az ideje annak, hogy mindent magadért csinálj.

Szűz

Összekuszálódnak a dolgok a szerelmi életedben. Hirtelen nem látod tisztán a kapcsolatotokat és a jövőtöket, minden kérdésessé válik. Ne csinálj semmit Szűz, inkább légy türelemmel, mert holnapra kitisztul a kép.

Mérleg

Olyan hír jut el hozzád, ami eléggé felkavar, és majd kiugrik tőle a szíved. Fontos lenne, hogy ne érzelmileg reagálj rá, hanem előbb emészd meg a dolgot, és csak utána tegyél bármit is.

Skorpió

Nehéz helyzetbe kerülsz a melóhelyeden vagy a baráti társaságodban, mivel igencsak ellentétesek a véleményeitek, és egyikőtök sem akar engedni az álláspontjából, emiatt viszont nem is tudjátok megoldani a kialakult problémát. Mit gondolsz a kompromisszumról, Skorpió?

Nyilas

Azt gondolhatod, hogy minden tökéletes, Nyilas, amikor hirtelen beüt a krach, és minden rosszra fordul körülötted. Bölcsen teszed, ha segítséget kérsz, semmint egyedül próbálod megoldani a gondokat.

Bak

Kicsit magányosnak érezheted magad - főleg szingliként -, és szívesebben töltenéd a napot társaságban. Az is lehet, hogy különösen vágysz egy bizonyos személy jelenlétére. Ha teheted, vess véget a szenvedéseidnek és találkozz azokkal, akikkel szeretnél!

Vízöntő

Nehéz helyzetben lehetsz ma, Vízöntő, mert két irányba próbálnak szakítani, és nem sok beleszólásod van a dolgokba. Nem könnyű ilyenkor, de állj ellen annak, hogy befolyásoljanak, különben te húzod a rövidebbet.

Halak

Tudod mi a legjobb, amit ma tehetsz, Halak? Ha egyszerűen feladod az irányítást. Túl nagy lesz a zűrzavar körülötted, különösen érzelmi téren, és hiába igyekszel kontrollálni a kialakult helyzeteket, nem jársz sikerrel. Holnap már más lesz a helyzet!