A napi horoszkóp szerint ma veszekedésekre számíthatnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma sikeresen összeveszhetsz valakivel telefonon keresztül. Talán egy apró félreértés, meggondolatlan beszólás miatt végül csúnyán megbánthatjátok egymást. Az lenne a legjobb, ha inkább a megoldásra törekednétek, semmint a vitatkozásra.

Bika

Félteértések miatt keveredhetsz ma vitás helyzetbe, Bika. Neked kell tisztán gondolkodnod, mert a barátaidnak nem fog menni. Használd a megérzéseidet ahhoz, hogy jobban megértsd őket, és így enyhítheted a helyzetedet!

Ikrek

Úgy tűnhet, hogy akihez vonzódsz, valaki más iránt érdeklődik. Ez bizonytalansághoz és féltékenységhez vezethet. Ne őrjítsd meg magadat, Ikrek! A tényekre hagyatkozz, és akkor másképp fogod látni a helyzetedet!

Rák

Valaki titkolózik előtted. Mindenkinek vannak magánéleti problémái, amiket nem szeretnének megosztani, de ez most érint téged. Próbáld meg nyomásgyakorlás nélkül rávenni, hogy megnyíljon neked!

Oroszlán

Talán azt tervezted, hogy részt veszel egy összejövetelen, de bizonyos rajtad kívül álló körülmények megakadályozzák. Ez némi csalódást okozhat neked és másoknak, de ha már így alakult: keress másik programot!

Szűz

Valakinek ma szüksége van egy kis együttérzésre tőled. Valószínűleg tanácsra vágyik a barátnőd. Viszont olyan információkat oszthat meg veled, amik megváltoztathatják az életszemléletedet.

Mérleg

Valamilyen fontos tervet, esetleg utazást, programot ma meggátolhatnak bizonyos események, Mérleg. Érthető, hogy emiatt kiakadsz, és ezért hajlamos lehetsz a frusztrációdat másokon vezetni le.

Skorpió

Egy levél vagy telefon felkavaró híreket hozhat pénzzel kapcsolatban. Az első reakciód az lehet, hogy magadat vagy valaki mást hibáztatsz, de valószínűleg senki sem vonható felelősségre miatta.

Nyilas

Féltékenység üti fel a fejét nálad, Nyilas. Azt veheted észre, hogy a pasid másokkal flörtöl, és ettől teljesen felmegy benned a pumpa. Próbálj meg nem rendezni jelenetet, és inkább négyszemközt beszélj vele!

Bak

Egész nap feszült leszel a munkád és az otthoni teendőid miatt. Túl sok dolgot próbálsz egyszerre a kezedben tartani és befejezni. Igyekezz nem túlhajszolni magad, mert teljesen kimerülhetsz idegileg!

Vízöntő

Valamilyen téma vagy esemény bombaként robban a baráti társaságodban, és a kellemesnek induló csajos csevegésből óriási vita kerekedhet, ami odáig fajulhat, hogy csúnyán megsértitek egymást. Biztos be akarsz ebbe szállni?

Halak

Az otthonodban bekövetkezett változások átmeneti frusztrációt okozhatnak, ami feszültséget kelt a családtagokban. Lehet, hogy elköltözöl, felújítasz, vagy valami olyat teszel, amivel kivágod a biztosítékot másoknál.