A napi horoszkóp szerint ma teljesen másképp viselkednek a zodiákus tagjai, mint általában szoktak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Vigyázz, Kos! Ma megszabadulhatsz némi pénztől a dekoncentráltságot miatt. Máshol jár az eszed, emiatt figyelmetlen lehetsz fizetésnél, de akár el is hagyhatod a pénzt. Szerencsére egy kis odafigyeléssel megúszhatod a kellemetlenséget!

Bika

Vérbeli lélekbúvár vagy. Nem kell jól ismerned az embereket ahhoz, hogy beléjük láss. De ma ez a  képesség  átmenetileg nem működik. Nem sokat érzékelsz azokból, akikkel találkozol, és emiatt csalódás érhet.

Ikrek

Nagyon reménykedtél abban, hogy megkapod az álommelót, vagy összejön az álomutazás, de sajnos csalódás ér. Érthető, ha utána kicsit sötéten látod a dolgokat, de ha hiszel a sorsban, akkor tudhatod: ez nem véletlen. Különben is, fognak még történni veled jó dolgok!

Rák

Az egyik barátod depressziósnak és aggódónak tűnhet, de nem hajlandó megosztani veled a problémáit. Minden jel arra utal: valószínűleg anyagi gondokról van szó, amiket igyekszik titokban akar tartani. Tudasd vele, hogy számíthat rád!

Oroszlán

Általában szereted a reflektorfényt. Csak nem ma! Viszont barátaid épp ezen a napon találnak meg, hogy beszélgess vagy bulizz velük, de semmi kedved hozzá. Ha ennyire nincs hozzá affinitásod, tényleg ne is erőltesd a dolgot!

Szűz

Próbálsz valamit megérteni kedves Szűz, de minél jobban igyekszel, annál jobban belegabalyodsz. Talán nem kellene erőltetned, vagy pedig segítséget kellene kérned olyantól, aki érti, miről van szó. Tökéletes nap a mai az információgyűjtéshez!

Mérleg

Általában nyitott és közlékeny vagy, Mérleg. De ma ennek épp az ellenkezője leszel. Látszólag semmi okod rá, mégis depressziós és magadba fordulós vagy. Holnap ismét a régi önmagad leszel!

Skorpió

Lehet, hogy egy barátod vagy a pasid, másképp viselkedik, mint szokott, Skorpió. Valami bántja az illetőt, és nem akarja veled megvitatni. Nem érdemes erőltetned a lelkizést, mert annál kevésbé fog megnyílni.

Nyilas

Egy távol élő barát vagy családtag egészsége kissé aggasztó lehet. Hirtelen bántani is kezd, amiért az utóbbi időben nem beszélgettetek annyit. Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, inkább tégy meg érte annyit, amennyit tudsz!

Bak

Az intuitív képességeid a maxon vannak Bak. Általában érzékeny vagy, de ma előfordulhat, hogy szabályosan hallod az utcán elhaladó idegenek gondolatait, érzéseit. Ha ezt a képességet a körülötted lévők felé fordítod, valószínűleg arra tudod majd használni, hogy jobban megértsd őket!

Vízöntő

Ha azon agyalsz, hogy lépéseket tegyél a  kiszemelted  felé, akkor ne fogd vissza magad! Jó tanács a csillagoktól: minél titokzatosabbnak és kifürkészhetetlenebbnek tűnsz, annál több esélyed van nála!

Halak

Egy munkatársad  randizni  hívhat. Valószínűleg meglep a dolog, és hirtelen nehezedre esik eldönteni, jó ötlet-e vele vacsizni. De ha nincs komoly kifogásod ellene, érdemes lehet adni egy esélyt a dolognak!