A napi horoszkóp szerint sikereket érnek el a zodiákus tagjai, de ezzel együtt az irigyeik száma is megnő. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Végre megkapod a vágyott elismerést vagy előléptetést a melóhelyeden, és természetesen meg is osztod az örömödet a BFF-eddel, aki furcsán reagál rá. Nyisd ki a szemed, és vedd észre, hogy féltékeny, ám ettől még ne legyen kisebb az örömöd!

Bika

Felajánlják neked álmaid munkáját, vagy valamilyen előmenetelt, de amit kérnek cserébe, az valahol lesokkol, és felháborít. Olyan dolgot várhat el cserébe a felettesed, amit nem vesz be a gyomrod. Tarts ki Bika, és ne tégy olyat, amit később megbánhatsz!

Ikrek

A karrieredben minden jól alakul. Fizikailag erősnek és lendületesnek érzed magad. Mentálisan azonban lehet, hogy meg vagy zuhanva. Nagy szükséged lenne már arra, feltöltsd a lelked akkumulátorait.

Rák 

A közelmúltban elért sikereid miatt kedvet kaphatsz ahhoz, hogy luxuscikk vásárlásával jutalmazd magad. Oké, hogy szeretnél a kedvedben járni, és élvezni a sikert, de azért nem kell túlzásokba esni.

Oroszlán

A közelmúltban tapasztalt sikerek miatt szinte szárnyalsz, és tele vagy új, megvalósítandó ötletekkel. Ez így rendben is van, de azért ne feledd Oroszlán: péntek van, most már ideje lazítanod! Ráérsz a jövő héten tovább szőni a terveidet.

Szűz

Annyira elfoglalt lehetsz ma, hogy ebédelni is felfelejthetsz. Bár ez kevésbé bosszant, mint az, hogy egyeseket nem érsz telefon vagy üzenetben. Ne aggódj, a nap vége felé sikerül kapcsolatba lépned velük!

Mérleg

Nagyon boldog lehetsz kedves Mérleg, mert karrierrel, esetleg pénzügyekkel kapcsolatos sikert érsz el. Légy óvatos, mert amint eljut másokhoz a sikered híre, kölcsönért vagy szívességért folyamodnak. Jobb lenne, ha nemet mondanál ezekre!

Skorpió

A hozzád közel álló emberek egy kicsit aggódhatnak érted, Skorpió. A túl sok meló miatt nem vagy jó passzban, és kimerült lehetsz. Ha ez így van, akkor ez egy jó nap arra, hogy délután bevackold magad a tévé elé, és pihenj. 

Nyilas

A közelmúlt spirituális áttörései egyszerre fellelkesítenek és lehúznak. A szíved határozott előrelépésnek érzi, de az elméd kétségbe vonja az események valóságát. Vigasztald magad azzal: a valóság relatív. Higgy abban, amiben csak szeretnél!

Bak

Már sok célod megvalósult, vagy folyamatban van, Bak, és ettől hihetetlenül jó kedved van. Viszont mások, akik látják a sikereidet, azt szeretnék, hogy megoszd velük a szerencsédet, és segíts vagy pénzt adj nekik. Vigyázz, mert sokan csak ki akarnak használni.

Vízöntő

Újabb szakmai siker, akár előléptetés van kilátásban. Ne csodálkozz azon, ha néhány kollégád sárgul az irigységtől. Légy velük óvatos, mert némelyikben felébredhet a vágy, hogy keresztbe tegyen neked.

Halak

A kemény munka, a lelkesedés, és az elhivatottság most pénzügyileg kifizetődik, Halak. Ráadásul új lehetőségek nyílnak meg előtted. Csak egy hátránya van: túlságosan kimerült vagy ahhoz, hogy igazán élvezd a sikert.