A napi horoszkóp szerint ma a heves érzelmek csúnyán bekavarhatnak a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Egészen a jól indul a napod, amíg ki nem derül, hogy kikotyogta a titkodat a legjobb barátnőd a hátad mögött, vagy rámozdult az exedre, de valami olyat tett, amivel most hatalmas csalódást és fájdalmat okoz. Hallgasd meg őt, talán jó mentsége van rá!

Bika

Ahhoz, hogy hatékonyan végezhesd el a feladataidat, valamint jó tanácsokat adhass, ma a hideg logikát kellene használnod, nem pedig a tomboló érzelmeidet. Légy óvatos, mert nemcsak magadat, hanem másokat is bajba keverhetsz.

Ikrek

Fontos lenne, hogy ma gyakorlatiasan, és logikusan cselekedj, mellőzve az érzelmeket, kedves Ikrek. Ha elhamarkodottan vagy érzelmileg felhevülten jársz el, kellemetlen szituban találhatod magad.

Rák

Ha ma egy másik személyről beszélsz, ne mondj semmit, ami később rossz hatással lehetne rád. Villámgyorsan egy olyan pletyka indulhat el, amiből csak rosszul jöhetsz ki. Nem gondolnád, de most könnyen kiszivároghatnak a bizalmas információk.

Oroszlán

Cselekedj, Oroszlán, mert minden lehetőség adott a mai napon! Meglehet, gyorsan kell hoznod egy fontos döntést, ezért ilyen esetben érdemes lehet meghallgatni a bizalmasodat. Ne várj sokat, mert a habozásnak negatív következményei lehetnek.

Szűz

Tanácstalan vagy, hogy merre indulj el, Szűz. Egy valami biztos, ma nehezedre esik jó döntéseket hozni, de ez nem jelenti azt, hogy akkor bele kellene süppedned a helyzetedbe. Ideje kilépni a mérgező helyzetekből és kapcsolatokból.

Mérleg

Úgy tűnik, valaki szándékosan meg akar sérteni, és fájdalmat okozni. Légy tudatában annak, hogy valószínűleg féltékeny, esetleg irigy rád, és ezért akar mindenáron bántani.

Skorpió

Kiváló nap ez a mai ahhoz, hogy haladást érj el a terveid megvalósításában. Ma hihetetlenül lelkes és dinamikus vagy, aminek köszönhetően sokkal eredményesebb leszel, szóval használd ki a nap energiáit.

Nyilas

Ez egy fontos nap az értékes kapcsolatok kialakítására. Pörgős, szellemes beszélgetésekbe és vitákba keveredsz, amikből rengeteget tanulhatsz. Jól látod egy probléma mindkét oldalát, és pont emiatt fogsz ma nehezen döntéseket hozni.

Bak

Ma egy kissé nehezen fogod felfogni a dolgokat, Bak. Úgy tűnik, a figyelmed egyik problémáról a másikra ugrik anélkül, hogy megoldást találna. Ez nem a megoldások napja. Jobban jársz, ha inkább csak kutakodsz, kérdezősködsz és tényeket gyűjtesz.

Vízöntő

Ha teheted, menj ki ma egy kicsit a természetbe. Rád férne a feltöltődés, hogy megszabadulj attól, ami frusztrál, és friss gondolatokkal legyen tele az elméd. Aztán kitudja, szingliként még talán egy szexi kirándulóval is összefuthatsz!

Halak

Cselekedj az ösztöneid szerint, és nem fogsz rosszul járni, Halak. Lehet, fel kell adnod az irányítást, és félre kell tenned a logikus gondolkodást. Engedd, hogy az univerzum vezesse ma a lépteiedet arra, amerre akar.