A napi horoszkóp szerint ez a tökéletes nap a héten a cselekvéshez Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Még mindig csak egy ketrecbe zárt oroszlán vagy, kedves Kos. Tényleg ideje lenne kitörnöd. Ne foglalkozz azzal, mit gondolnak rólad mások, ne akarj mindenáron a szeretteid kedvében járni. Most már a saját utadat kellene járnod.

Bika

Tedd a dolgodat, és ne törődj azzal, mit mondanak mások. Egyesek megpróbálhatnak letéríteni az utadról, de ne engedd nekik. Tarts ki a terveid mellett, és ha valaki az utadban áll, hát szállj szembe vele!

Ikrek

Alig várod Ikrek, hogy végre beolvass valakinek, de legalábbis elmondd végre az őszinte véleményedet másoknak. A szavak a nyelved hegyén vannak, és nem félsz attól, milyen következmények várnak rád. Azért nem árt, ha bölcsen megválogatod a mondandódat!

Rák

Izgalmas információcserében lehet részed. Minél többet beszélgetsz másokkal, annál több hasznos dolgot tudsz meg, sőt: te is fontos dolgokat mondasz nekik, és ettől lesznek olyan gyümölcsözőek a mai dumcsizások.

Oroszlán

Gyerünk Oroszlán, tedd a dolgod, és hagyd, hogy a többiek is tegyék a sajátjukat. Ne foglalkozz mások drámáival, különben megint a háttérbe szorítod a saját terveidet, és aztán szomorkodhatsz a hét végén, hogy megint nem történt előrelépés.

Szűz

Ne várj felkérésére ahhoz, hogy elmondd a véleményedet, Szűz. Senki nem fogja megkérdezni, mit gondolsz. Fejezd ki magad bátran! Ne légy tovább megfigyelő. Ideje aktívan is részt venned a körülötted zajló eseményekben.

Mérleg

Ha szeretsz valakit, mondd el neki. Soha nem tudhatod, mi lesz holnap. Ha pedig szeretnéd megvalósítani az álmodat, akkor ma tegyél is érte, mert a szerencse melletted áll, és hozzásegíthet a vágyadhoz.

Skorpió

Mire vársz, Skorpió? Nem fogod elérni a célodat, ha örökösen csak tervezel. Nem leszel rocksztár, ha soha nem veszel a kezedbe egy hangszert. Ha akarsz valamit, akkor ma tegyél is érte, és ne várj a csodára!

Nyilas

Ne vesztegesd az idődet ma, inkább cselekedj! Oszd meg másokkal az elképzeléseidet, ugyanis olyan támogatókra bukkanhatsz, akik hajlandók előmozdítani a vágyaid megvalósulását.

Bak

Erős késztetést érzel arra Bak, hogy tegyél valamit. Valaki érezhetően ellened dolgozik, és már nem hagyhatod annyiban a dolgot. Visszatámadás helyett inkább érd el a célodat, az jobban fog neki fájni!

Vízöntő

Olyan vagy, mint egy tank, és megállíthatatlanul törsz előre a sikerért. A kollégáid, de még a barátaid is meghajolnak előtted. Ám, ami a barátokat illeti, ma szembesülhetsz azzal, hogy túlságosan gyengéd érzelmeket táplálsz az egyik barátnőd pasija iránt.

Halak

Valakinek egész nap be nem áll a szája a környezetedben, te pedig nem vágysz másra, mint egy kis csendre. A jó hír az, hogy a nap második felében sikerül valami olyat mondania, ami megragadja a figyelmedet.