A napi horoszkóp szerint továbbra is puskaporos a hangulat a zodiákus tagjai között. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Mostanáig túl makacs voltál ahhoz, hogy segítséget kérj másoktól. De most viszont óriási méretéket ölthet a probléma, és elkerülhetetlen a dolog. Lehetőség szerint még ma fordulj egy megbízható baráthoz vagy rokonhoz.

Bika

Olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor döntést kell hoznod a párkapcsolatod jövőjéről, Bika. Talán a régi démonok tértek vissza, hogy kísértsenek, és most kétségeid vannak. Vigyázz: ne a félelem vezérelje a tetteidet!

Ikrek

Ma érdemes határozottnak, fegyelmezettlennek lenned, különben nem fogsz időben végezni a feladataiddal. Ne hagyd, hogy a gondolataid elkószáljanak, és a közösségi oldalakon se szörfözz addig, amíg nem végezték a fontosabb melókkal.

Rák

Az utóbbi időben elhanyagoltad az egészségedet. Mikor jártál utoljára szűrővizsgálatokon? Talán épp itt lenne az ideje, hogy időt szánj a testi-lelki jóléted ápolására, különösen akkor, ha valamilyen kellemetlen tüneted is van!

Oroszlán

Ha arra vársz Oroszlán, hogy valaki kielégítse az összes szükségletedet, lehet: nagyon sokáig kell várnod. A szerelem paradoxona az, hogy épp akkor érkezik meg, amikor a legkevésbé van rá szükséged.

Szűz

A BFF-ed problémája eszedbe idézi azt, amikor te küzdöttél ugyanazzal. El is gondolkodsz azon, hogy vajon akkor helyesen cselekedtél-e. A válasz drámai hasznára válhat a barátnődnek, de még neked is a segítségedre lehet!

Mérleg

Kerüld a pénzszórást a mai napon, mert a hirtelen felindulásból történő vásárolgatás katasztrofális lehet a pénztárcád számára. De ha nagyon azt érzed, hogy valamire szükséged van vagy megérdemled, legalább próbáld visszafogni magad!

Skorpió

Nagyon forró lesz ma a hangulat, és nem jó értelemben. Valaki, aki közel áll hozzád, talán a szerelmed vagy az egyik szülőd, megpróbál meggyőzni valamiről, amit nem akarsz. Még nem döntötted el, hogy finoman vagy durván fogsz tárgyalni vele.

Nyilas

Úgy érzed magad, mintha átment volna rajtad egy úthenger. Az elmúlt napok elég idegőrlőre és dolgosra sikeredtek. Ma viszont újabb feladatot bízhatnak rád. Ha van lehetőség arra, hogy csúsztasd, akkor tedd meg!

Bak

Puskaporos lesz a hangulat a nap folyamán. Miután kirobban a háború, valószínűleg az győz, aki a leghangosabban kiabál és veri az asztalt. Az agresszió levegője hatással lesz rád, és te is könnyen belefolyhatsz ma a veszekedésbe, ami életed legdurvább vitájává nőheti ki magát.

Vízöntő

Esélyes, hogy összerúgjátok a port a pasiddal. Talán azon kapod fel a vizet, hogy nem segít, csak egész délután játszik, vagy többet van a barátaival, mint veled. Talán neked sem ártana többet törődni magaddal, és azzal, ami jól esik!

Halak

Ez ez a nap nem tartozik majd a kedvenceid közé, Halak. Valószínűleg a meló lesz az, ami lehúz, mert nem kapod meg jutalmat a munkádért. Amíg átgondolod, mit szeretnél hosszú távon, miért nem kérsz fizetésemelést?