A napi horoszkóp szerint ma a sarkukra állnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ne hagyd, hogy a nap pozitív energiája elmenjen melletted, Kos. Képes vagy megragadni és jobban kihasználni, ezért hagyd abba a problémák gyártását, inkább vágj bele a dolgok közepébe!

Bika

Kísértést érezhetsz arra, hogy saját szabályokat alakíts ki. Úgy érzed, a környezetedben mások sem játszanak tisztán, és abból is eleged van, hogy mindig a környezeted játékszabályait követed. Szóval, ne fogd vissza magad!

Ikrek

A mai napon sokszor spontánul cselekedhetsz, és ez meglepi a környezetedet, különösen azt, aki próbál esetleg keresztbe tenni neked. Ma nyilvánvalóan kiderül, hogy mennyire okos vagy, és nem könnyű téged rászedni.

Rák

Szánj egy kis időt arra, hogy kiszakadj a szokásos rutinodból, és megnézd, mi zajlik a körülötted lévő világban, Rák. Annyira csak a céljaidra fókuszálsz, hogy fel sem tűnik, mi történik az szeretteiddel, barátaiddal a környezetedben.

Oroszlán

Ne érezd azt, hogy kénytelen vagy azt tenni, amit mások elvárnak csak azért, hogy fenntartsd a békességet. Bármennyire is fontosak egyesek, nyugodtan gyakorold a szabadság jogát, és ha kell, akkor vállald be azt a lehetőséget: az illető egy ideig neheztelni fog rád.

Szűz

Lehet, hogy öntudatlanul cselekszel, Szűz. Már közel vagy a célhoz, mikor hirtelen megtorpanhatsz, és elkezdhetsz valami mással foglalkozni. Ez nagy nagyon rossz ötlet! Ne hagyd elterelni a figyelmedet, csináld végig, amit elkezdtél!

Mérleg

Bízhatsz a jó szerencsében, ami ma kirángat a nehéz helyzetekből. Ez az a nap, amikor fejjel előre indulhatsz anélkül, hogy túl sokat kellene aggódnod az eredmény miatt. Rengeteg pozitív energia dolgozik most érted!

Skorpió

Kitűnően működnek a megérzéseid. Amikor randizni mész, vagy egy pasi leszólít a könyvesboltban, kétségkívül azonnal megtetszik, de érzed: valami nem stimmel vele. Ha régebb óta ismerkedtek, ma egyértelműen olyan érzésed lehet, mintha ő lenne Joe Goldberg a You-ból. Csak óvatosan!

Nyilas

Furcsa dolgok történhetnek veled, Nyilas. Előre látod, megérzed az eseményeket vagy megtörténik az, amit kimondasz. Valószínűleg élénken működnek a pszichés képességeid, és ez elsőre lesokkol. Ne parázz, inkább próbáld a szolgálatodba állítani a hatalmadat!

Bak

Érzed, hogy a körülötted lévő embereket önző indítékok táplálják. Lehet, te vagy az egyetlen, aki igazán látja, mi történik. Úgy érzed magad, mint egy megfigyelő, de ezzel együtt tehetetlen vagy. Most csak gyűjts adatokat, és cselekedj később!

Vízöntő

Vedd észre, Vízöntő: ha megpróbálsz a körülötted lévő emberek kedvében járni, túl sokat adsz fel magadból. Mielőtt észrevennéd, csapdába kerülhetsz olyan emberekkel, helyzetekkel és kötelezettségekkel, amikből nem fogsz tudni könnyen kiszabadulni.

Halak

El kellene engedned néhány tervet, Halak, és egyszerűen a véletlenre bízni a dolgokat. A váratlan tényezője sokat segíthet rajtad, ezért dolgozz vele ahelyett, hogy távol tartanád. Hidd el, jobban alakulnának a dolgok, ahhoz képest, ha te irányítanád őket.