A napi horoszkóp szerint súrlódásokra számíthatnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Vigyázz, Kos, mert az emberek érzékenyek, feszültek körülötted, és szuperkönnyen összeveszhettek. Ma minden tettedben hajlamosak az ellenséges szándékot látni, de ez ne állítson meg téged abban, hogy ellásd a feladataidat.

Bika

Ez egy nagyszerű nap számodra, mert érzed: tenned kell valamit. A benned lévő tűz segít a tettek mezeire lépni. Most végre elég bátor vagy ahhoz, hogy megmerd tenni mindazt, amihez korábban nem volt merszed.

Ikrek

Ma minden jól alakul körülötted, Ikrek. A meló gördülékenyen és gyorsan halad, és még akár hamarabb is végezhetsz. De a környezeted elég ingerült, szóval tapsvihar helyett irigykedő tekintetekre számíthatsz.

Rák

A mai napon sehogy sem sikerül egy hullámhosszon lenni a környezeteddel, és teljesen ellentétes állásponton vagytok, ez pedig feszült helyzeteket teremthet. Különösen a családi életben vagy a párkapcsolatodban lehet számítani egy kiadós veszekedésre.

Oroszlán

Ma mindenki más véleményen van, és emiatt konfliktusokra kell számítanod a melóhelyen, a baráti körödben, egyszerűen mindenhol. Még az is előfordulhat, hogy ki kell hátrálnod egy-egy helyzetből, mert néhányan összefognak ellened.

Szűz

Úgy érzed, nem kapod meg azt a figyelmet, amit megérdemelnél. Pedig te mindig mindenki rendelkezésére állsz. Hol vannak most ezek az emberek, amikor vigaszra lenne szükséged? Pont ezt kell ma átgondolnod, miért van ez így.

Mérleg

Akármennyire is próbálod elkerülni, nem fog összejönni, és csúnyán összeveszhetsz egy kollégáddal vagy rokonoddal. Az illető rajtad akarja levezetni a feszültségét. Végül olyan dolgokat vághattok a másik fejéhez, ami miatt egy darabig nem beszéltek egymással.

Skorpió

Nyugodtan lehetsz önző. Ne hagyd, hogy mások rád ömlesszék a gondjaikat, hiszen neked is épp elég bajod van. Szerencsédre egy rokonod vagy barátod utazási vagy bulizási lehetőséget ajánlhat a hétvégére, amit érdemes lenne elfogadnod.

Nyilas

Van valaki, akit szeretnél elcsábítani? Akkor ne habozz tovább, hanem dobd be magad! Keresve sem találhatnál jobb napot arra, hogy meghódítsd a vágyott pasit. Hidd el, megéri kockázatot vállalni!

Bak

Nagy szükséged lenne arra, hogy vigasztalásért, segítségért fordulj egy barátodhoz. Viszont ez egy olyan nap, amikor mindenki más megtalál téged a problémájával. Nyugodtan légy egy kicsit önző, nem kell végighallgatni őket, mikor épp te is magad alatt vagy!

Vízöntő

Ez egy nagyszerű nap számodra, Vízöntő. Nagyon sok mindent elérhetsz, ha mozgásba lendíted az elméd. Erős, harcias ösztön él benned, ami ha fellángol, megállíthatatlanná tesz téged!

Halak

Fontos, hogy mások segítségére legyél, Halak, de vigyázz magadra is. A mai napon több drámai esemény is történik, ami kiszakít téged a megszokott rutinból, de valószínűleg pont erre van most szükséged!