A napi horoszkóp szerint az aktuális bolygóenergiák feszültté vagy zavarttá teheti a zodiákus tagjait. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

A jószívűség csodálatos, de sajnos sokszor visszaélhetnek vele, ami komoly fájdalmat okozhat. Bíznod kell az ösztöneidben ahhoz, hogy ez ne történjen meg. Ha amit hallasz, az nem egyezik azzal, amit érzel, inkább hagyatkozz a megérzéseidre!

Bika

Intenzíven átéled mások érzéseit, kedves Bika, és ma bizony besokallhatsz tőlük. Érdemes lenne elvonulnod, de legalábbis minimalizálnod a kontaktot másokkal, és így elkerülhetnéd a túlterhelődést. Este pedig próbálj megszabadulni a felgyülemlett energiáktól.

Ikrek

Bár szeretsz társaságban lenni, mégis hamar elunhatod magad. Folyamatos izgalmakra van szükséged ahhoz, hogy a legjobb formádban lehess. Lehet, kellene neked egy új érdeklődési kör, esetleg hobbi.

Rák

Természetednél fogva barátságos vagy, és szinte bárkivel kijössz. Ma rájöhetsz arra: ez a szuperképességed. Talán többre vagy hivatott, mint azt gondolnád! Érdemes eltöprengened azon, hogyan tudnád ezt kamatoztatni.

Oroszlán

Fontold meg, hogy próbára teszed a problémamegoldó képességeidet, Oroszlán. Kiváló érzéked van a helyzetek kivizsgálásához és a történtek kiderítéséhez. Ha valami rejtélyesnek tűnik, foglalkozz vele, és megtalálod az igazságot.

Szűz

Vigyázz Szűz, mert ma megtéveszthet valaki. Ha nem ismered jól az illetőt, bízz az ösztöneidben. Szeretsz másokkal törődni, könnyen megsajnálod őket, és mindenáron segíteni akarsz nekik, de ezúttal rossz embernek segíthetsz.

Mérleg

Egy kissé feszült vagy ma, de konkrét ok nélkül. Valószínűleg az aktuális bolygóenergiákat érzed. Emiatt figyelmetlenné válhatsz, ezért ügyelj arra, hogy kétszer is ellenőrizd magadat munka közben.

Skorpió

Nagyon érzékeny vagy a mai kozmikus energiára, és ezzel együtt hihetetlenül ingerlékeny is. A legjobb, ha lekötöd magadat munkával, akkor kevesebbet agyalsz, és elkerülheted, hogy összevessz másokkal.

Nyilas

Hirtelen azt veheted észre, a pasid nem úgy viselkedik, mint szokott. Mielőtt arra gondolnál, hogy már nem szeret vagy esetleg megcsal, inkább légy vele türelmes, és óvatosan érdeklődj felőle, mert talán csak a nap energiái miatt olyan furcsa.

Bak

Olyan dolgokról tanulhatsz ma, amik érdekelnek, csak vigyázz, hogy ne menjenek a munka rovására. Nem biztos, hogy a melóhelyeden díjazni fogják, ha spanyolul tanulsz vagy elmélyülsz az asztrológia rejtelmeiben.

Vízöntő

Ha ma új emberekkel ismerkedsz meg, Vízöntő, légy óvatos. Néhányan azért tűnhetnek érdekesnek, mert merészek vagy veszélyesek. Talán olyan dolgokat csinálnak, amikről álmodni sem mertél volna. Vigyázz, mert olyanra vehetnek rá, amit később megbánhatsz!

Halak

Lehet, választanod kell az igazmondás és a hazugság között. Néha ez nehéz választás lehet, különösen, ha attól tartasz, hogy megsérted valaki érzéseit. Egy hazugság azonban sokkal több energiát igényel, mint az igazság.