A napi horoszkóp szerint ma romantikus és forró élmények várnak a zodiákus tagjaira. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Valószínűleg ma nem a munkán jár eszed, ez pedig számos problémát okozhat. Inkább a pasidra gondolsz meg az estétekre. Valószínűleg forró éjszaka elé néztek, de addig is, igyekezz ellátni a kötelezettségeidet.

Bika

Tombolnak benned a hormonok Bika, és nagyon vágysz egy kis romantikázásra a szerelmeddel vagy legalábbis egy pasival, ha épp egyedülálló vagy. Párban élőként szinte biztosan különleges estétek lesz, szingliként viszont óvakodj attól, hogy ráírj az exedre!

Ikrek

Ma igazán romantikus randi vár rátok Mr. Biggel. Akár van alkalom, akár nincs, fantasztikus estében lesz részetek. Szingliként pedig eltöprenghetsz azon, hogy kihasználod a barátság extrákkal lehetőségedet - ha van ilyened.

Rák

Saját magad is meglepődsz azon, hogy semmi másra nem tudsz gondolni csak a szerelemre és a lepedőgyűrésre. Még az is lehet, hogy megleped magadat - és a párodat -, egy szexi fehérnemű szettel az esti hancúrozáshoz.

Oroszlán

Természetednél fogva született romantikus vagy, Oroszlán, de ma valószínűleg inkább a testi szenvedélyben gondolkodsz. Teremts otthon szexi légkört, lejts egy erotikus táncot és figyeld meg: mesés élményben lesz részed. A szingliknek is érdemes lehet randira menniük a kiszemeltjükkel.

Szűz

Még ha nincs is párkapcsolatod Szűz, valószínűleg ma különösen szenvedélyes leszel, és ez elég lehet ahhoz, hogy megjöjjön a kedved a Tinderezéshez. Párban élőként viszont úgy döntesz megleped az imádottadat.

Mérleg

Nagyon vonz egy forró lepedőgyűrés lehetősége a szerelmeddel, ezért ma úgy döntesz: felpörgeted a dolgokat köztetek. Talán csakugyan ideje kipróbálni a tantrát! A szingliket viszont annyira hajtja a vágy, hogy vonzódni kezdenek egy közeli barátjukhoz.

Skorpió

Szenvedélyes természetű vagy, de vágyaid ereje ma még téged is meglephet. Különösen romantikusnak és még a szokásosnál is szexisebbnek érzed magad. Párban élőként mesés éjszakában lesz részed, de ki tudja, talán szingliként is!

Nyilas

Párban élőként ma egész nap a szerelmen és a szexen jár az eszed, ami miatt nehézségeid adódhatnak a melóban. Este viszont előtör belőled a vadmacska, amit nagyon fogtok élvezni Mr. Biggel, de azért csak óvatosan, nehogy valaki megsérüljön!

Bak

Ma romantikus hangulatban vagy, Bak, és ami a legjobb: egy különleges találkozás vár rád, amitől olyan érzésed lehet, mintha egy romkomban lennél. A párban élők pedig sikeresen meglepik a pasijukat a vágyaikkal, aki teljesen le lesz nyűgözve.

Vízöntő

Szingliként most a romantikus filmekben keresel vigaszt, miközben arról álmodozol, hogy egyszer te is találkozol a Nagy Ő-vel. Párban élőként viszont most olyanra is rászánod magadat a hálószobában, amire korábban nem voltál hajlandó.

Halak

Ma nehezedre esik másokkal kommunikálni, mert olyan érzésed van, mintha téglafalba ütköznél. Lehet, hogy ez a nap tele van frusztrációval, de az estéd kárpótolni fog! A szerelmed bizony romantikus meglepetéssel készülhet.