Buli, forró szex, sikeres hódítás. Ez mind vár rád októberben! A 9-ei Kos telihold olyan lesz, mint egy robbanás, felfokozza a szexuális vágyat, és a legvadabb kalandba is belemásznak a csillagjegyek. Mire lecsillapodnának a kedélyek, már jön is 23-án a Skorpió-szezon, ami újabb szexcunamit indít el, és minden titkos vágy napvilágot lát, sőt: kielégítésre kerül. Készen állsz megtudni, mit jósol neked az október szexhoroszkóp?

KOS

Szingli: Rengeteg lehetőséged lesz ismerkedni, de egyik pasi sem fog meg igazán. Viszont attól még vágyaid vannak, ezért megtanulsz magadnak színes, fantáziadús módokon örömet okozni.

Párkapcsolatban: Kicsit laposnak érzed a nemi életedet az imádottaddal? Mi lenne, ha felráznád? Újíts be egy szexpárnát, amiről legendákat zengnek vagy vedd rá, hogy kipróbáljatok minden alkalommal kipróbáljatok egy új pózt.

BIKA

Szingli: Teljes gőzzel beleveted magadat az ismerkedésbe, mert már nagyon vágysz egy pasira! Amint megleled a potenciális személyt, változtatva eddigi szokásodon, most hamarabb juttok el az ágyba, mint gondolnád!

Párkapcsolatban: Az október egy átalakuló hónap a szerelmi életedben, Bika. Amikor a szigorú Szaturnusz befejezi retrográd útját, magabiztosnak érzed magad a szexuális vágyaidat illetően, és készen áll azok felfedezésére, különösen a Kos teliholdja körül.

IKREK

Szingli: Buli, tánc, flörtölés. Főleg ezek várnak rád a hónapban. Semmilyen szinten sem vonod meg magadtól az élvezeteket, ami azt jelenti: időszerűnek tarthatod kipróbálni az édeshármast vagy az egyéjszakás kalandot.

Párkapcsolatban: Eléggé felforrósodik a helyzet a kapcsolatodban, de nem csak szexuális szinten. Gyakran összekaptok majd, viszont annál hevesebb lesz a békülős szex. Még az is lehet, hogy ez lesz a kulcsa életed egyik legintenzívebb szeretkezésének!

RÁK

Szingli: A hónapban komolyabban is elkezdesz barátkozni a testeddel, ha eddig nem tetted volna, és megismered a gyönyörszerzés számodra eddig ismeretlen módjait, amelyekkel meglepheted magadat.

Párkapcsolatban: Számíts arra, hogy egyszerre lesz döcögős, meghitt, fenomenális a nemi életed a pasiddal. Úgyis lehetne mondani: néha vanília szex, máskor szado-mazo vagy más vad élmény jut osztályrészül.

OROSZLÁN

Szingli: A tested ápolásra vágyik! Éppen ezért boldogan kényezteted magadat minden létező módon, és nem áll tőled messze kipróbálni olyan új dolgokat, mint a csiklómasszázs. Szinte kutatod a lehetőségeket, hogy kipróbáld: hány féle orgazmusod lehet!

Párkapcsolatban: Ellenőrizd a szexuális életedet! Minden vágyad kielégítésre került? Ha maradtak még titkos vágyaid, akkor most azokra is sor kerülhet, és hihetetlenül változatos, élménygazdag lepedőgyűrésekre számíthatsz a pasiddal.

SZŰZ

Szingli: Azt a házi feladatod kapod a csillagoktól, hogy elfogadd a vágyaidat. Éppen ezért ideje lenne terápiáztatnod a lelkedet, valamint kísérletezned! Elsőre persze nem lesz könnyű, de megéri, mert csak így élhetsz önazonos életét, és élheted az a sok gyönyört, ami vár rád.

Párkapcsolatban: Nem tudod, hogyan add a szerelmed tudtára a vágyaidat. Mi lenne, ha egyszerűen elmondanád vagy belevágnál? Persze ha BDSM-ről vagy más vadabb szexuális vágyról van szó, akkor előbb tényleg beszélj vele, de hidd el: nyitottabb lesz rá, mint gondolnád!

MÉRLEG

Szingli: Amíg vársz arra, hogy betoppanjon életedbe az igazi, úgy döntesz: felfedezed magadat és azt, mire is vágysz igazából szexuálisan. Bizony, ez sok kellemes élménnyel és izgalommal fog járni!

Párkapcsolatban: Manapság szívesebben beszélgettek, néztek együtt egy jó filmet, mintsem fülledt erotikáztok az embereddel. Nincs ezzel semmi baj, hiszen nagyszerű a kapcsolatotok! Aztán, amikor mégis egymásra találtok az ágyban, az igazán gyengéd és szeretetteljes szeretkezés lesz.

SKORPIÓ

Szingli: Olyan leszel a hónapban, mint egy szexi boszorkány, és bárkit az ujjad köré csavarhatsz! Nem meglepő módon még arra is sor kerülhet, hogy becsalj valakit az ágyadba, és kiélvezd az egyéjszakás kaland örömeit.

Párkapcsolatban: A hónapban hihetetlenül kívánatosnak érzed magad, és szinte állandóan kívánod a szeretkezést. Igencsak boldoggá teszed ezzel a pasidat, a napi szintű vad szexszel, de azért néha engedélyezz neki egy kis pihenőt! 

NYILAS

Szingli: Neked nem kell pasi ahhoz, hogy jól érezd magad! Inkább magadat kényezteted, és megadsz mindent, amire a tested és lelked vágyik. Hosszú fürdő, sok alvás vagy többszöri orgazmus, méghozzá a legújabb szexjátékoddal, amit a hónapban szerzel be!

Párkapcsolatban: Olyan vagy a hónapban, mint egy kiéhezett farkas. Nincs az a szexmennyiség, ami neked sok lenne! Elképesztően forró hetek várnak rád, amit a lehető legváltozatosabban szexelsz át a pasiddal.

BAK

Szingli: Ne aggódj, nem sokáig leszel szingli! Csak hagyd, hogy a barátaid randit szervezzenek vagy segítsenek neked az ismerkedésben, nem bánod meg! Sokkal hamarabb kerülhetsz a hónapban ágyba egy szexi pasival, mint azt gondolnád!

Párkapcsolatban: Mostanában szorosabb lesz a kötelék közted és a Rómeód között. De vadulás helyett inkább meghitt, filmbe illő gyönyörű szeretkezéseket  folytattok, amibe tényleg beleteszitek a lelketeket is.

VÍZÖNTŐ

Szingli: Sokkal könnyebben bepasizol a hónapban, mint azt gondolnád! Bár igazság szerint az is megeshet: előbb szexeltek, aztán jöttök össze!

Párkapcsolatban: Meglepő élményekben lesz részed, ugyanis a herceged előrukkolhat a titkos vágyaival. Elsőre talán lesokkol, de végül hajlandó leszel egy-két dolgot kipróbálni, ha nem is az összeset.

HALAK

Szingli: Akarod vagy sem, a sors csak összehoz valakivel! Eleinte ágálsz majd a dolog ellen, de végül az illetőnek sikerül meghódítania téged.

Párkapcsolatban: Meglehet, nem ez lesz a legtúlfűtöttebb hónapod Mr. Biggel, de attól még nagyon is jól fogjátok érezni magatokat. Most inkább a meghitt romantikázást választjátok, de ha néha egymásnak is estek, abból mindig fantasztikus szeretkezések sülnek ki.