A „hogyan legyünk jók az orális szexben” kérdés a Google egyik legtöbbet keresett kifejezése – ez pedig nem véletlen! Ha nincsen péniszed, elég nehezen lehet elképzelni, hogy mi a jó és mi a rossz, arról nem is beszélve, hogy minden férfi máshogy szereti. Valaki durván, pornófilmekbe illően (ami, valljuk be, a nőknek azért cseppet sem élvezetes); vannak olyanok is, akik lassan és hosszadalmasan, megint mások a  két műfajt szeretik keverni.

Mikor váltsunk ütemet? Mennyire mély legyen az a torok? Használjuk a nyelvünket? És a kezünket? Mikor van az a pont, amikor abba kell hagyni? És egyáltalán hogyan kezdjük az egészhez hozzá? Rengeteg kérdést felvet a téma, ezért mielőtt nekilátnál, érdemes alaposan kivesézni a dolgot, hogy még véletlenül se érjen meglepetés!

Annyi azonban biztos, hogy bár az orális szexet csak nehezen (legfeljebb foggal-körömmel) lehet elrontani, de azért vannak olyan dolgok, amik összességében kellemetlenné tehetik az egész élményt. Mutatjuk is, mik azok! 

1. Úgy csinálod, ahogyan te szereted, nem úgy, ahogyan ő

A férfiak orális kielégítése elősorban nem nekünk nőknek, hanem a férfiaknak jó – épp ezért érdemes úgy csinálni, ahogyan ők szeretik. Hangsúlyozzuk, hogy csak addig menj el, amíg neked is jó és nem érzed megalázónak, furcsának, hányingerkeltőnek vagy bizarrnak a szituációt! Amíg viszont ezek az érzések nem jönnek elő benned, addig érdemes a partnered kívánalmait szem előtt tartani.

Mielőtt elkezdenéd, kérdezd meg, hogyan akarja: a legtöbbször pontos utasításokat fognak adni, ezért lehetetlen elrontani a dolgot; de érdemes lehet azt is kifigyelni, hogyan maszturbál, ugyanis az is sok mindent elárul a preferenciáiról. 

2. Azzal törődsz, hogyan nézel ki

Ez lehet, hogy fáj, de orális közben a pasik nem nagyon törődnek azzal, hogyan nézel ki. Sőt, még az is lehet, hogy külön bejön nekik, kócos haj, az elkenődött smink és az izzadás, mert vannak, akiket ez tényleg felizgat. Ráadásul, minél nedvesebb és (jobb szó híján) „cuppogósabb” a szex, valamint az orális szex, sok férfinak annál jobban bejön. Ezt bizonyítja az is, hogy a pasik számára nem létezik olyan, hogy „túl nedves” vagina – szerintük minél nedvesebb, annál jobb!

3. Elrontod és belekavarodsz az ütembe

A férfiak orális kielégítésénél kulcsfontosságú az ütemek tartása és pontos váltása, ugyanis ezek a hullámszerű lökések viszik őt közelebb a csúcshoz. Ha belekavarodsz, könnyen kizökkenhet, és az elélvezés is nehezebben fog neki menni. 

Ahogyan minden mást, ezt is érdemes az elején megkérdezni, azonban a lassú kényeztetés, majd a fokozatosan gyorsuló ütem mindenkinél be szokott válni. Ha nincsen nagy ritmusérzéked, érdemes egy-két erotikusabb számot hallgatni közben, ami mindkettőtöket el fog lazítani! 

4. Csak a szádat használod

A férfiak orális kielégítése főleg szájjal, de nem csak és kizárólag szájjal történik! A komplex élmény érdekében nyugodtan használd a kezedet, az ujjaidat, a melleidet, a lábfejedet, sőt, még a szexjátékszereidet is,  mert fantasztikus örömben tudják részesíteni a férfiakat – kár lenne róluk lemondani!

5. Nem törődsz a testbeszédével

Van úgy, hogy egy-egy apró mozdulat olyannyira bejön neki, hogy még jobban ágaskodni kezd; máskor pedig hiába csinálod úgy, mint a nagykönyvben, nem izgul fel jobban tőle. 

Az ilyen szituációkban érdemes figyelni a testbeszédet, hiszen megeshet, hogy pontosan ő maga sem tudja, melyik mozdulat milyen reakciót indít el a nála. A férfiaknál már az első alkalomtól kifigyelhető, hogyan reagálnak erre vagy arra az érintésre, ezeket pedig érdemes megjegyezni, mert így a jövőben könnyebben fogod a csúcsra juttatni. Ha viszont figyelmen kívül hagyod a testbeszédét, akkor megeshet, hogy kétszer annyi ideig is kényeztetned kell a partnered, mire elélvez.

6. Megfeledkezel a happy endről

Nem hangzik túl csábítóan, de a jó szex a kommunikáción alapul – épp ezért a férfiak happy endjéről is érdemes beszélni. Szeretne beleélvezni a szádba? És te szeretnéd ezt? Esetleg inkább zsebkendőbe vagy a tested más pontjára akarja? Az is megeshet, hogy az orális szexet csak bemelegítésnek gondolta és hagyományos szeretkezés közben vagy akár a zuhany alatt szeretne elélvezni!

Ezt egy-két könnyű kérdésből egy pillanat alatt meg lehet beszélni, akár menet közben is – főleg akkor, ha mindketten azt akarjátok, hogy jó legyen a másiknak. Később, mikor már gyakorlottabbak lesztek, metakommunikációval, azaz szavak nélkül is menni fog a dolog, de az elején érdemes mindent megbeszélni.

Via