Hihetetlenül hangzik, de a pasik többsége rendesen agyal szex után: a szakértő szexterapeuták szerint egészen elképesztő dolgokra is gondolhatnak abban a pillanatban, amint elélveznek, ezért nem árt figyelni arra, miket mondasz ki neki. Az olyan mondatok, mint az „Ez nem volt rossz!”; az „Amúgy sem szeretem, ha sokáig tart!” vagy a „Merre van a távirányító?” például teljességgel kiábrándító a pasik számára, ám vannak olyan klasszikusok, amiket mindig szeretnek hallani szex után. Következzenek is most ezek ezek a mondatok! 

Akarsz még egy menetet?

Ebben minden benne van: az, hogy jó volt a szex; az hogy nem elég neked belőle és az is, hogy alig várod, hogy újra magadban érezd őt. A pasiknak ennél több és jobb mondat nem is kell a szex után: ha tehát ezt mondod neki, tutira nem fogsz kérdezősködni a teljesítménye kapcsán.

Ó, édes istenem!

Felkiáltás, imádkozás és egy kis magasztalás is van ebben a mondatban, amit ha szex után mondasz egy pasinak, az biztos, hogy ki fog durrani a büszkeségtől. Nincs olyan férfi, aki ne szeretné ezt hallani, de úgy is fogalmazhatnánk: minden férfi csak ezt akarja hallani szex után

Annyira jó vagy az ágyban!

Csak semmi szégyenkezés: őszintén valld be neki, ha jó volt az ágyban! Ők is imádják hallani, de neked is szuper érzés lesz  mondani, főleg akkor, ha még rá is szolgált a pasi! Ha viszont ezzel a mondattal csak kedveskedni akarsz a párodnak, akkor inkább ne mondd neki! A  végén még el fogja hinni, hogy ő egy szexisten, akivel mindig őrjítő a szex, ezért soha nem lesz olyan jó a szex vele, mint amilyennek akarnád, hogy legyen! 

Via