Mindenki szeretné elcsábítani a kiszemelt férfit, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy a legjobb benyomást keltse , nemcsak külső megjelenés, de illat tekintetében is.

A hódítás illata

Számos kutatás és eredmény bebizonyította az évek során, hogy az illatok hogyan befolyásolják az emberek vonzerejét. 

Ha le akarod  nyűgözni  a kiszemelt pasit, aki teljesen elveszti az eszét, mikor meglát, akkor rohanj a legközelebbi áruházba, és szerezz be olyan parfümöt, ami a legjobban hasonlít a fánk illatához.

Imádják az édes illatokat

Igen, jól olvastad. Bár meglepő, de bizonyított tény, hogy a pasik imádják a nőkön az édes illatokat, különösen a fánk bűvöli el őket. 

@ask_kimberly Sorry this is gross but it’s true☠️ #psychology #psych #psychologyhacks #psych101 #psychologytips #psychologytricks #viral #tips #tricks #relationship #relationships #datingadvice #datingadviceformen #datingadviceforwomen #datingadviceforgirls #datingadvice101 #advice #relationshipadvice #adviceforgirls #scent #fragrance #fragrances #fragrancetiktok #perfume #perfumes #perfumetiktok ♬ original sound - Ask Kimberly

Joggal merül fel benned a kérdés, hogy miért kéne neked egy fánk illattal azonosulni, ám erre van egy egyszerű magyarázat.

A kutatók arra jutottak, hogy azok a férfiak, akik fánk illatot éreznek 31,5 % -kal gyorsabban képesek az erekcióra