Te gondoltad volna, hogy a nők mintegy 37 százaléka él át álmában orgazmust? Bizony igen! Ez egy nagyszerű dolog, és hihetetlen élmény, de kérdés, miként hat mindez a párkapcsolatokra. 

Bajos lehet? 

A népszerű, brit televíziós műsorvezető, Davina McCall nemrégiben a Making The Cut című podcastjében fedte fel, hogy többször élt már át álmában orgazmust. Az 55 éves McCall nagyszerűnek írta le az érzést, a téma kapcsán pedig aztán megszólalt, Marza Tovo, párkapcsolati szakértő is. Tovo elárulta, ő is azok közé tartozik, akik éltek már át éjszakai orgazmust, ám hozzátette, hogy néha ez annyire intenzív és erős volt, hogy problémát okozott a szerelmi életében is. 

Sokkal erősebb 

A 43 éves nő nem emlékszik tisztán ara, mikor volt az első éjszakai orgazmusa, de azt mondta, akkor kezdődött, amikor szexelni kezdett. Tovo elárulta, a spontán, éjszakai orgazmusa általában sokkal erősebb, mint amit a partnerével él át. 

Folyamatosan összehasonlítom az éjszakai orgazmusomat és a partnerrel elért orgazmusomat. Az alvás közbeni sokkal erősebb. Nagyon őrült éjszakáim vannak, az éjszakai orgazmusnak köszönhetpen. Az összehúzódások hihetetlen intenzívek, a lüktetést pedig baromira élvezem

 – mondta.

Fontos beszélni róla 

A brazil Florianópolis származó Marza elárulta, a korábbi kapcsoatai mind pasikkal voltak, azonban az éjjeli orgazmusa csak akkor következik be, ha forró álmokat lát nőkről. 

Az éjszakai orgazmus sokkal intenzívebb, mint a szokásos orgazmus. Aludni fogsz, és közben azon tűnődsz, hogy most éber vagy, vagy éppen álmodsz. Eközben pedig mély összehúzódásokat fogsz érezni

 – magyarázza Tovo, aki kiemelte, szerinte nagyszerű, hogy Davina is beszélt az éjszakai orgazmusról, ugyanis fontos, hogy a nők tudják, ez teljesen normális. 

Én amellett vagyok, hogy a celebek nyilvánosan beszéljenek az orgazmusról, ezt a kérdést normalizálni kell. Az éjszakai orgazmus rejtélyesnek tűnhet, de próbálj meg nem aggódni rajta. Csak lazíts és élvezd. Azt tanácsolom a nőknek, hogy emiatt ne szégyelljék magukat

 – fejtette ki. 

(via)