A hétvégi szerelmi horoszkóp szerint meglepetésekre számíthatnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A bolygóállások felszínre hozzák a makacs természetedet, ami megakadályozhatja, hogy a pasid jobbik oldalát lásd, emiatt folyton csak a hibáit veszed észre, és ez nem kevés feszültséget okozhat köztetek. Sokat segítene, ha higgadt körülmények között megosztanátok egymással: mi a problémátok a másikkal.

Bika

Nem kell úgy tenni, mintha ma minden rendben lenne, Bika. Az semmin sem segít, ahogy a duzzogás, és a befelé fordulás sem. Inkább nyílj meg a pasid előtt, és beszéljetek a problémáitokról. Csak ezt minél higgadtabban tegyétek meg, különben hirtelen felindulásból rossz döntéseket hozhattok.

Ikrek

Hirtelen olyan érzésed van, mintha egy teljesen másik emberrel lennél együtt, és olyan oldalát mutatja a pasid, amit eddig nem ismertél. Valószínűleg elkezdett felszállni a rózsaszín köd, és a nagy kérdés az: így is megfelel-e neked a szerelmed. A szingliket is hasonló csalódás érheti azzal kapcsolatban, akivel ismerkednek.

Rák

Magadban eldöntötted: a hétvégén dől el a kapcsolatod sorsa. Annak fényében, hogy viselkedik veled a szerelmed, hétfőig meglátod, mellette maradsz-e vagy sem. A szingli Rákok olyannal ismerkednek, akivel látszólag semmi közös nincs bennük, mégis vonzza őket az illető.

Oroszlán

Ha először randizol valakivel, akkor szánj időt a stílusos megjelenésre, de ügyelj arra, hogy titokzatos aurával vedd körül magad. Flörtölj, csábíts, és mindenekelőtt érezd jól magad! A párban élőknek sem ártana randizniuk, mert az új élmények és izgalmak közelebb hoznák őket egymáshoz.

Szűz

Szingliként megéri titokzatosnak mutatkoznod, kicsit játszadozod a pasival, mert annál inkább akarni fog téged. A párban élők viszont megtudhatnak egy sötét titkot a szerelmükkel kapcsolatban, ami eléggé beárnyékolja a kapcsolatukat. Vajon képes leszel így tovább maradni vele, Szűz?

Mérleg

Megismersz egy fickót, aki mágnesként vonzhat, viszont van egy bökkenő: foglalt. Sőt, talán te is az vagy. Valószínűleg abban maradtok, hogy megbeszélitek, átgondoljátok a dolgokat, de igencsak benne van a pakliban, hogy minden körülmény ellenére össze fogtok jönni.

Skorpió

Nemrég összetörték a szívedet, Skorpió? Bármilyen fájó dolog is történt veled, az a hétvégén a múlté lesz. Végre sikerül továbblépned. Ez szingliként azt jelentheti: kész vagy ismét randizni. Párban élőként pedig azt, hogy meg tudsz bocsátani a szerelmednek, és tiszta lappal újrakezdtek mindent.

Nyilas

A bolygóállások arra ösztönöznek, hogy bátran menj oda, ahol még sosem jártál, mert valószínűleg pont ott ismerheted meg álmaid pasiját. A párban élőkre óriási meglepetés vár, mivel a szerelmük váratlanul feldobhatja a házasság, de minimum az összeköltözés ötletét. Na, mit fogsz erre felelni?

Bak

Nem vagy biztos abban, hogy készen állsz belevágni egy új kapcsolatba. Semmit se erőltess, inkább várj egy kicsit, és élvezd a szingliségedet! A párban élőknek olyan érzésük lehet, mintha a párjuk kifelé kacsintgatna. Ahelyett, hogy csendben emésztenék magukat, bölcsen tennék, ha őszinte beszélgetést kezdeményeznének.

Vízöntő

Te csak szeretnéd feldobni, felpörgetni kicsit a kapcsolatotokat, de valahogy minden igyekezeted fordítva sül el. Lehet, nem kellene most ezt olyan görcsösen erőltetned. A szingliket viszont nem kis meglepetés éri: előkerül az egyik exük, és mindent elkövet azért, hogy visszaszerezze a jegy szülöttjét.

Halak

Nem egészen úgy alakul a hétvége, ahogy eltervezted. Folyton közbejön valami, és nem várt akadályokba ütközhetsz. Hidd el, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy lőttek a romantikának, meg a kellemes időtöltésnek, mert most pont ezek a váratlan fordulatok tehetik jobbá, izgalmasabbá a kapcsolatotokat.