A hétvégi horoszkóp szerint mozgalmas napok várnak a zodiákus tagjaira: új kapcsolatok születnek, exek térnek vissza, és kemény munka folyhat a párban élőknél. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Szingliként most simán beleveted magadat egy kapcsolatba, különösen, ha szerelmes vagy. Nem sokat agyalsz a dolgon, pedig azért nem ártana. Viszont párban élőként kissé eltávolodsz a pasidtól, és azt kezded fontolgatni: mit szeretnél tőle, és mit vársz a jövőtől. Hétfőig átgondolod a kapcsolatotok sorsát.

Bika

A hétvégi csillagállások arra biztatnak: gondold át a dolgokat, mielőtt kimondod, amit érzel. A párban élők között komoly törést okozhatnak a meggondolatlan szavak, de az sem lenne szerencsés, ha úgy mondanál valamire igent, hogy valójában nemet szeretnél. Amennyiben most ismerkedsz valakivel, adj időt magatoknak, mielőtt bármilyen döntést hoznál.

Ikrek

Mintha egyenesen a szívedbe csapna egy villám: váratlanul beleszeretsz egy olyan srácba, aki még csak nem is a zsánered. Ez megtörténhet a melóhelyeden, vagy akár a boltban is, ahová minden nap betérsz. A párban élők is újra szerelemre lobbanhatnak, de nem biztos, hogy a jelenlegi pasijuk iránt!

Rák

A Merkúr retrográd segít abban, hogy a pasiddal tisztábban lássátok a kapcsolatotokat. A hétvégi súrlódás hatására jobban értékelitek majd egymást, és motiválni fog titeket, hogy jobbá tegyétek a kapcsolatotokat. Eközben a szinglik szeretnének visszamenni az exükhöz. Biztos ezt akarod, Rák?

Oroszlán

Ez a hétvége határozottan emlékeztet arra, hogy a szerelmi életednek prioritást kell élveznie, függetlenül attól, mennyi ideje vagytok együtt. A következő napokban komolyan dolgozni kezdtek a kapcsolatotokon. Eközben a szinglik testileg-lelkileg is felturbózzák magukat az őszre.

Szűz

A hétvégén tanulmányozni kezded a kapcsolatodat, hogy jobban megértsd a működését, és próbálod kitalálni a szeretetnyelveteket a pasiddal. Érdemes ezt együtt felfedezni, és játékosan felmérni, mennyit tudtok magatokról és a másikról. De még az egyedülállók is azon vannak, hogy jobban megértsék önmagukat és a vágyaikat.

Mérleg

Egy exből a legjobb barát válhat, pedig ezt korábban el sem tudtad volna képzelni. Viszont egy másik exed is feltűnhet, aki viszont felébreszti benned a régi érzéseket. Csak rajtad áll, hogy újra kezded-e vele, és párban élőként akár hajlandó vagy-e érte dobni az aktuális pasidat.

Skorpió

Nehéz elengedned a reményt, ha egyszer beleszerettél valakibe, hacsak nem tesz olyat, ami teljesen összetöri a szívedet. Attól még számodra nyitva áll az ajtó, hogy visszajöjjön vagy egyáltalán összejöjjetek. A párban élők a hétvégén a múltbéli sérelmeiket kezdhetik firtatni. Ha egyszer belemennek, öntsenek is tiszta vizet a pohárba.

Nyilas

A kapcsolatokhoz nem tartoznak használati útmutatók, és egyedül kell rájönnöd a dolgokra. A Merkúr retrográd és a Jupiter a titkok szektorában kihívás elé állít, mivel felfedezhetsz valamit a (leendő) pasidról, amivel kapcsolatban azt kívánod: bárcsak ne tudtál volna róla. Hogy ezután mi lesz, az csak rajtad múlik.

Bak

Egy újrakezdés vagy szakítás van kilátásban. Sok múlik azon, te hogy döntesz. Most újra összejöhetsz az exeddel, még egyszer nekifuthattok a kapcsolatnak az aktuális szerelmeddel, de arra is juthatsz: ideje véget vetni. Kemény beszélgetés vár rád, ami segít meghozni a döntést.

Vízöntő

A hétvége kihívásokkal teli időszak lehet számodra, mert úgy érzed: hamarosan véget ér a kapcsolatod vagy talán már be is következett. Ha szerinted még tehetsz érte, hát dolgozz rajta, de amennyiben vége van, akkor engedd el, és nyugodtan légy szomorú!

Halak

Egy romantikus kapcsolat, ami újra barátsággá alakul, fájdalmas és zavarba ejtő lehet. A mai bolygóállások segítenek ezt feldolgozni, és eldönteni, mihez kezdj. A szinglik viszont az ellenkezőjét tapasztalhatják, és beleszerethetnek az egyik barátjukba, amit nehezükre esik majd elfogadniuk.