Tüzes, szexgazdag napok következnek a csillagjegyek számára, még a legtöbb szingli horgára is akad pasi! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Egyes Kosok belezúghatnak egy közeli barátjukba, akivel szupergyorsan az ágyban találhatják magukat. A párban élőkre romantikus, fülledt hétvége vár, főleg a gyengéd szeretkezésekre helyezik a hangsúlyt.

BIKA

A szinglik újra felfedezik a maszturbálás örömét. Néhány trükkel elképesztő gyönyöröket okozhat magának. Párban élőként érdemes lehet bevonni a pasijukat is, és így legalább elkerülik a féltékenykedést.

IKREK

Mostanában ellaposodott a kapcsolatotok a szerelmeddel. Nagy szükségetek lenne arra, hogy egy kis színt vigyetek bele. Próbáljatok ki néhány új dolgot, kísérletezzetek a szerepjátékkal vagy új pózokkal, és egyből felpörögnek a dolgok köztetek!

Rák

A szingli Rákok sikeresen meghódíthatják a kiszemeltjüket, és az első csóknál több is történhet, ha úgy akarják. A párban élők egész hétvégén erotikázhatnak új pózokkal kíséretezve, mivel felbátorodnak, és olyan dolgokat is kipróbálnak, amit nem mertek korábban.

OROSZLÁN

A szinglik két szék közé ülhetnek, ha túl sokáig szórakoznak két pasival, és akkor a szerelem meg a szex is ugrott. A párban élőknél feszültség támadhat, ami eléggé hangulatrombolónak bizonyulhat.

SZŰZ

Ellenállhatatlanok lesznek a szinglik, és bárkit az ujjak köré csavarhatnak vagy éppen az ágyukba vihetnek. A párban élők hol játékosan, hol vehemensen szeretkeznek, de egy biztos: élvezni fogja a pasi, ha a Szűz dominál az ágyban.

MÉRLEG

Nagyon merészek és bevállalósak lesztek a szerelmeddel. Olyan dolgokat is kipróbáltok, amiket korábban eszetekbe nem jutott volna. Most viszont BDSM-mel, és más huncutságokkal kísérleteztek.

SKORPIÓ

Egyes Skorpiókat olyan szintű kísértés éri, hogy fennáll náluk a félrelépés veszélye. A szinglik biztosabb vizeken eveznek, és megrendelhetik maguknak az új, trendi szexuális segédeszközt.

NYILAS

A szinglikre forró szexuális élmény vár, ha megvallják érzéseiket annak, aki tetszik nekik. A párban élők kapcsolata is sokat javul egy lelkizést követően, ami vad szeretkezésbe csap át.

BAK

Nagyon meg akar téged szerezni valaki, de nem fogod megkönnyíteni a dolgát. Ne is! Hadd küzdjön érted! A párban élők kevesebbet szeretkeznek, viszont így is tökéletesen boldogok lesznek egymás társaságában.

VÍZÖNTŐ

A szinglik a hétvégén körútra indulnak a testükön, és magukon is meglepődnek azon, mitől indulnak be, és mi váltja ki náluk az orgazmust. A párban élő Vízöntő pornónézésen kaphatja a szerelmét, ami okozhat köztük némi feszültséget.

HALAK

Valószínűleg át káma-szútrázzátok a pasiddal a hétvégét, és a keleti vonalon haladva, kipróbáljátok a tantrikus szexszet is, és oltári gyönyöröket okoztok egymásnak. A szerelmed rajongani fog érted!