Amíg a párban élők veszekednek, a szinglik jókat szeretkezhetnek! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

A szinglik örülhetnek, mert jó eséllyel bepasiznak. Még az is lehet, hogy már a hétvégén az ágyban találják magukat az új szerelmükkel. A párban élők veszekedés helyett inkább szexeljenek!

BIKA

Ha nem tesznek valamit a párban élők a kapcsolatukért, akkor búcsúszexre kerülhet sor. A szingli Bikák viszont élvezhetik, hogy a lábaik előtt hevernek a pasik, de sokuk csak ágyba vinné a jegy szülöttét.

IKREK

Eléggé feszültek vagytok Mr. Biggel, talán még össze is veszhettek. Az pedig, hogy maszturbáláson kapod, tovább ronthat a helyzeten. Kivéve, ha beszállsz! Talán ez majd megoldja a gondjaitokat.

RÁK

Figyelem szinglik! A napokban megismerhetitek álmaitok pasiját. Nagy lehet a kísértés, hogy rögtön ágyba is bújjatok, de ha komoly kapcsolatra vágysz, ne siesd el ezt. A párban élők viszonya elég lapos, nagy szükségük lenne egy kis romantikázásra.

OROSZLÁN

Olyan jól sikerül a randid, hogy szexszel zárhatjátok. A párban élők között feszült a helyzet, és hol veszekednek, hol pedig a lepedőt gyűrik.

SZŰZ

Kezd eleged lenni abból, a pasid nem adja meg azt, amire vágysz. Eléggé fagyos lesz köztetek a hangulat, főleg, hogy ennek ellenére is szexelne, te viszont a hátad közepére sem kívánod, amíg nem oldjátok meg a gondjaitokat.

MÉRLEG

Nagyon tetszik neked egy pasi, de bármennyire is szeretnéd, ne szexszel akard meghódítani, mert akkor rövid életű lesz a kapcsolat. A párban élőknek megjön a kedvük a kísérletezgetéshez, és új pózokat próbálnak ki.

SKORPIÓ

Olyan forró kalandban lehet részed Skorpió, amit öröm lesz elmesélni a barátnőidnek. A párban élők különleges programot találni ki hétvégén: bemennek egy szexshopba nézelődni, vagy a neten fognak szörfözni, hogy valamilyen izgi játékszert találjanak maguknak.

NYILAS

A párban élő Nyilasok veszélyes vizekre eveznek, különösen azok, akiknél mostanában nem volt túl fényes a helyzet. Megtetszik nekik egy pasi, és ellenállhatatlan vonzalmat éreznek iránta. Kétszer is gondold át a dolgot, mielőtt félrelépnél!

BAK

Szingliként most lazán meghódíthatsz bárkit, akit szeretnél. A párban élők között minden jól alakul, amíg össze nem vesznek. Nyugi, ha össze is rúgjátok a port, annál szenvedélyesebb kibékülés vár rátok. 

VÍZÖNTŐ

Izgalmasan alakul a hétvégéd, mert hol veszekedtek a pasiddal, hol pedig életetek legfantáziadúsabb, legizzasztóbb szeretkezéseiteket tartjátok. Végül is, ez is a feszültséglevezetés egy módja.

HALAK

Az élet minden területén erődemonstrációt tartotok. A következő napokban sokat harcolhattok az irányításért, de még az ágyban is! Ez eléggé megfűszerezi a kapcsolatotokat, mert bírni fogjátok a vadulást, a BDSM-re hajazó elemeket az együttléteitekben.