Néhány kivételtől eltekintve a szex segít szorosabbra fűzni a kapcsolatokat! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

Ez lehet életed egyik legforróbb hétvége, ugyanis szinte mindkét nap csak szeretkezi fogtok a pasiddal, és a legszínesebb, legkülönlegesebb módokon elégítitek ki egymást.

BIKA

Ha csak nem rontja el valamivel Mr. Big a hétvégét, akkor számíthatsz a forró élményekre, és arra, hogy kielégülnek a romantikus vágyaid. Rég nem volt már annyi minőségi szex az életedben, mint amennyi a következő napokban lehet.

IKREK

Egyre kevésbé élvezed a szexet a pasiddal, aminek valószínűleg lelki okai vannak. A szinglik egy kellemetlen ágyba bújás után döbbenhetnek rá, hogy már megint nem a megfelelő férfinak szavaztak bizalmat.

RÁK

Olyan érzésed van, mintha csak a szex tartana össze titeket. Ez most csak átmeneti kedves Rák, nemsokára ismét tartalmasabb lesz a kapcsolatotok. A szinglik viszont felfedeznek egy új módszert, amivel iszonyatosan intenzív orgazmust érhetnek el.

OROSZLÁN

Kísérletezős kedvedben lesztek az embereddel. Jöhetnek az izgalmas új pózok, a szexjátékok. Sőt, most a legjobb barátnő is bekerülhet a képletbe, és együtt édeshármasozhattok a pasiddal, vagy ha szingli vagy, akkor egy másik fickóval.

SZŰZ

Meglepve veszed észre, hogy a pasid több időt szán olya dolgokra, mint az előjáték, és végre nem pusztán szexeltek, hanem szeretkeztek. Izgalmas, újszerű élményekben lesz részed, ami hosszú távon jó hatással lesz a kapcsolatotokra.

MÉRLEG

A hétvégén újra felfedezed a  maszturbálás  örömét, akár szingli, akár párban élő vagy. Képes vagy olyan örömöket okozni magadnak, ami talán a pasidnak sem sikerül.

SKORPIÓ

Egy régi nagy szerelmed rázhatja fel a hétvégédet, és szingliként a vártnál gyorsabban melegíthetitek fel a kapcsolatot. A múltkorihoz képest sokkal jobb lehet vele a szex! Ez viszont baj lehet akkor, ha épp párban élő vagy…

NYILAS

A párban élők fülledt hétvége elé néznek. Végre nem sietnek, hanem kényelmesen időt szánnak a minőségi szexre. A szokásosnál is többször kívánjátok egymást, és olyan tapasztalatokat szereztek, ami még szorosabbá teszi a kapcsolatotokat.

BAK

Megjön a vágyad a kísérletezéshez. A szerelmeddel együtt böngészitek a neten a pózokat, sőt, talán még  pornót  is néztek, és szívesen próbálkoztok mindenféle szexkütyü használatával. Izgalmas, játékos, és forró  szexélmények várnak rátok.

VÍZÖNTŐ

A párban élőknek ez lehet az egyik szexgazdagabb hétvégéjük az utóbbi időkhöz képest vagy az egyik legszárazabb. Attól függ, hogyan veszik a bukkanókat. A szingli Vízöntőknek kilátásban van egy futó kaland.

HALAK

A tartós kapcsolatban élőknél felmerülhet a nyitott kapcsolat vagy a  swingerezés  lehetősége. Elég nagy most a késztetés a jegy szülötteiben, hogy valami egészen új dolgot próbáljanak ki. A szinglik az  exük  társaságában lelhetnek pár óra röpke gyönyörre.