A szinglik boldogan gyakorolják az önkielégítést, a párban élők pedig megfűszerezik a szerelmi életüket! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Váratlanul megismerkedsz valakivel, akivel szinte azonnal belezúgtok egymásba, és gyorsan felforrósodhat a helyzet köztetek. A párban élők is válasszák veszekedés helyett a szexet, és utána arra jöhetnek rá: nem is volt olyan nagy problémájuk.

Bika

Ha nem sikerül megoldani párban élőként a problémáitokat, könnyen megeshet, hogy búcsúszexre kerül sor. A szinglik készüljenek arra, hogy a hétvégén több pasi is randira hívhatja őket.

Ikrek

Komoly problémák merülhetnek fel nálatok Ikrek, amiket ha nem tudtok orvosolni, akkor szakításra kerülhet sor. A szinglik viszont ismét az exük ágyában találhatják magukat.

Rák

Megtalálod azt az embert, aki testileg és lelkileg is azonnal beindít. Meglehet, vasárnap már hevesen gyűritek a lepedőt! Párban élőként sokat kísérleteztek azzal, hogy új fajta gyönyörökben részítsétek egymást, mint amilyen a oldalkocsi szexpóz.

Oroszlán

Egy sikeres randi után az ágyban találhatjátok magatokat az új pasiddal, és nagyon elégedett leszel vele. A párban élők párás hálószobai élménykere számíthatnak, és rengeteg kalóriát elégetnek egy-egy ment során.

Szűz

Egész hétvégén úsztok a romantikában a pasiddal, jót tesz nektek, hogy minőségi időt töltötök együtt, és emiatt a szex is sokkal kielégítőbb. A szinglik távkapcsolatba kezdhetnek, így hamarosan a szextinget is kipróbálhatják.

Mérleg

Nagyon élénk a fantáziátok, és nemcsak szexpózokkal kísérletezhettek, de még a szerepjátékozáshoz is kedvet kaptok, ami sokkal jobban sül el a vártnál. A szingli Mérlegeket randi után megpróbálhatják ágyba csalni.

Skorpió

Komoly problémák merülnek fel nálatok, ami miatt ez egy szexmentes hétvége lehet. Amíg a párban élők kapcsolatának sorsa eldől a napokban, addig a szinglik rábukkannak valamire, ami totálisan beindítja őket.

Nyilas

Ti is érzitek, hogy rátok férne a megújulás, ezért szexkütyükkel, és szerepjátékokkal színesítitek az együttléteiket. Most még akár bilincsbe is verhetnek, Nyilas!

Bak

Ez leheted életed egyik legfergetesebb hétvégéje, amennyiben vevő vagy teljesíteni a pasid egyik vágyát. Hálából megvillantja szupertehetségét, és akár felejthetetlen orális szexélményben részesíthet. Vigyázz, nyelvtornádó veszély várható!

Vízöntő

Most jót tesz nektek egy kis távolság a szerelmeddel, mert utána sokkal jobban fogjátok kívánni egymást. Mindketten meglepődtök azon, hogy kiéhezve milyen hihetetlen gyönyörökben tudjátok egymást részesíteni.

Halak

Mostanában nincs sok kedved a szexhez, és nem is lesz, amíg meg nem oldjátok Mr. Biggel a gondjaitokat. A szingli Halak viszont nagyon be lesznek indulva, és egész hétvégén gyakorolhatják az önkényeztetés művészetét.