Azok a csillagjegyek, akik nincsenek kimerülve, fergeteges szexélmények elé néznek! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Ne keress kifogásokat, miért nem érsz rá egy forró romantikázásra a pasiddal! Oké, elfoglalt vagy, de szakíts rá egy kis időt, nem bánod meg! Akár szingli vagy, akár párban élő: a munka, a kötelezettségek megvárnak. Hagyd magad elcsábítani!

BIKA

Igazán romantikus napok elé nézel a pasiddal! Merjetek valami egészen szokatlannal, új dologgal kísérletezni, mert meglepő szexélményekben részesülnétek, és talán olyat tapasztalnál, amiben eddig még sosem volt részed.

IKREK

Akár szingli, akár párban élő vagy: egy pillanat alatt felgyorsulhatnak a dolgok, és hirtelen a hálóban találhatod magad. Olyan szenvedélyes, gyengéden karmolós-harapós szexben lesz részed, hogy ki sem akarsz kelni majd az ágyból

RÁK

Találkozol egy régi ismerősöddel, talán exeddel, és vajon mi fog történni? Hát (újra) egymásnak estek! Ez egy igazán különleges alkalom lesz, mert még sosem éreztél hasonlót, és szerencsére rövid idő alatt újra megtapasztalhatod ezt a forró élményt!

OROSZLÁN

Nem ez lesz életed legforróbb hétvégéje. Túl sok munkád van, vagy pedig egyszerűen ki vagy purcanva, és most nagyobb örömmel tölt az alvás vagy  Netflix  előtti bambulás. Semmi gond, a pasid megérti, és csatlakozik hozzád az édes semmittevéshez!

SZŰZ

Egy kicsit unalmasnak, egyhangúnak érzed a nemi életedet. Ne várd, hogy a pasid kitalálja magától, mire vágysz, inkább dobd meg magad! Mi lenne, ha meglepnéd egy szexi tánccal? A szinglik álmodozás helyett merészkedjenek fel a Tinderre, nem bánják meg!

MÉRLEG

Csak te és a pasid vagytok képek megtörni a monotonitást a hálóban. Frissítsd fel a fehérnemű készletedet, mert elhiheted: kevés is elég a pasidnak ahhoz, hogy letépje rólad! Lejts hozzá egy könnyed lap dance-t, és búcsút is inthetsz az ellaposodott szerelmi életnek.

SKORPIÓ

Kedvetek támad valami újdonsággal kísérletezni a pasiddal, és talán már be is szereztétek hozzá a kellékeket. Előkerül az ostor, a paskoló vagy más szexjáték, amivel dominásat játszhattok. Nagyon fogod élvezni, Skorpió!

NYILAS

Most leginkább olyanokra vágysz, mint az alvás, esetleg a szerelmesen bújás a pasiddal. Talán az ősz meg a sok meló miatt, de ki vagy facsarva. Viszont a szinglik ettől még szívesen szörföznek a Tinderen, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb pasikra bukkanak.

BAK

Az utóbbi időben talán nem volt sok lehetőséged kiélni a vágyaidat, de most aztán nem fogod vissza magad! Vadul a magadévá teszed a pasidat, és nem szégyenlősködsz megmondani neki, mire vágysz. A szinglik partner híján megtanulnak maguknak többszörös orgazmust nyújtani.

VÍZÖNTŐ

Kiéled a titkos vágyaidat! Nem félsz belesuttogni a pasid fülébe, mit csináljon, vagy hogy jó lenne kísérletezni az  anális szexszel, esetleg az édeshármassal. Szingliként elég egy üzit dobnod, és máris akad jelentkező az ágyadba!

HALAK

Halkítsd le a telódat, hogy semmi se zavarhasson meg, mert egy igazi szexhétvége elél nézel, mikor szinte ki sem mozdultok az ágyból! A lakás minden szegletét felszentelitek, és talán kipróbálásra kerülnek az összerendelt szexjátékok. Mennyei élmények várnak rád!