A napi horoszkóp szerint a Mérleg telihold meglepetésekkel kedveskedik a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A célod eléréséhez szokatlan utat kell megtenned, Kos. Ne feltételezd automatikusan, hogy ez rossz dolog. Valószínűleg sok kalandban lesz részed, és csodálatos felfedezéseket teszel.

Bika

Lépj ki a depresszióból, és élvezd az életet! Ne hagyd, hogy a sötét gondolatok lerántsanak. Az univerzum ereje mögötted áll, és támogat téged. Koncentrálj az álmodra, és pörögj rá a megvalósítására!

Ikrek

Rózsás hangulatban ébredsz, pozitív szemlélettel, ami segít könnyedén lebirkózni a napi kihívásokat. Igaz, felbukkanhatnak a váratlan szituk, és arra emlékeztethetnek: a dolgok nem mindig a tervek szerint alakulnak. De most téged ez sem zavar!

Rák

Reggel kicsit durcás lehetsz, és hamar elkönyvelheted: ez nem a te napod. Ne légy ilyen negatív, kedves Rák, mert ez a mai a te estéd lesz, amikor meghódíthatod a crushodat, vagy elérheted, hogy a pasid azt adja, amire vágysz!

Oroszlán

Határozatlannak érezheted magad, főleg reggel. Mások tettei kissé összezavarhatnak. Próbálj meg nem foglalkozni velük, hanem koncentrálj a projektjeidre és céljaidra, mert ma annyi mindent elérhetsz, mint máskor egy hét alatt!

Szűz

Az egész tested bizsereg, mert érzed: valami különleges, csodás dolog közelít feléd! Annyit súgnak neked a csillagok, hogy új pasi van láthatáron, vagy a Mr. Biged készül egy olyan meglepetéssel, amitől hátast dobsz.

Mérleg

Egy furcsa, váratlan erő kibillenthet az egyensúlyodból. Ne feledd, hogy a váratlan dolgok általában okkal történnek. Lehet, ma egy kulcsfontosságú lehetőség vár rád, szóval légy résen!

Skorpió

Ideje eldobni a régit, hogy helyet adj az újnak. Törekedj arra, hogy a gondolkodás magasabb szintjeire lépj! Minél érettebb, tudatosabb vagy, annál jobb döntéseket hozol!

Nyilas

Eléggé hullámzó lesz az energiád, Nyilas. Az egyik pillanatban úgy érzed, kész vagy meghódítani a világot. A következőben már a süllyesztőben találod magad. Nemcsak téged, hanem a környezetedet is megőrjíti ez a jojó-effektus.

Bak

Egy plusz fahasáb kerül ma a szerelmetek tüzére, Vízöntő, ezért ne lepődj meg, ha különösen forró estéd lesz! A rózsaszín telihold fénye alatt felfrissül a kapcsolatotok, és olyat szeretkeztek, hogy azt a szomszédok hallani fogják!

Vízöntő

Mindent úgy csinálsz, ahogy eddig, ha a céljaid megvalósításáról van szó. Mert így kényelmes. Oké Vízöntő, de a nagyobb siker érdekében nem szeretnél kipróbálni valami újat? Ma több ilyen lehetőséget is dob neked a sors, fogadd el az egyiket!

Halak

Ne érezd úgy, hogy mindent meg kell magyaráznod, Halak. Fogadd el azt a tényt: vannak dolgok az életben, amik logikus magyarázat nélkül történnek, és ezek sokszor jó dolgok! Öleld magadhoz az ismeretlent, és fogadd el, ami van!