A napi horoszkóp szerint erőteljes érzelmek lehetnek úrrá a zodiákus tagjain. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Eleged van nagyon a munkahelyi körülményekből? Szeretnéd, ha a pasiddal végre összeköltöznétek? Bármivel kapcsolatban is vagy elégedetlen, esetleg vágysz valamire, nyugodtan tedd szóvá, mert óriási meglepetés érhet.

Bika

Ez a te napod, Bika. Vedd át az irányítást, és lépd túl a határaidat. A mai nap lehetőséget kínál a ragyogásra, hogy megmutasd, mire vagy képes. Meg fogsz lepődni azon, mennyire ámulatba ejted a környezetedet.

Ikrek

Viharos érzések tombolhatnak ma benned, Ikrek. A felszínre kerülnek az aggodalmaid, a félelmeid és nem hagynak nyugodni. A veszély abban rejlik, hogy kiborítod magadat, vagy pedig másokat a szélsőséges viselkedéseddel.

​Rák

Amúgy sem vagy ma jó passzban, mert nyugtalan és feszült vagy. Erre még egy aggasztó hírt is kaphatsz az egyik rokonod fizikai vagy lelki állapotáról. Ne ess kétségbe Rák, mert az derülhet ki: nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy előadták.

Oroszlán

Távolodj el a problémáktól, ahelyett, hogy páros lábbal beléjük ugranál Oroszlán. Ma nem látod a rejtett buktatókat, ezért nem érdemes bennük elmélyülni. Ne vesztegesd az idődet feleslegesen.

Szűz

Ma lazán képes vagy átlátni a hazugságokon, és rátérni a probléma lényegére. Ne pazarold az idődet felületes beszélgetésekre és helyzetekre. Az energiád túl értékes ahhoz, hogy azokra szánd, akik nem érdemlik meg.

Mérleg

Annyira borzalmasnak éled meg ezt a napot, hogy a legszívesebben kirohannál a világból. Jelenleg az önbizalmad a nullán van, és úgy érzed, mindenki más is csak a rosszat látja benned. Nem lehet, hogy csak te látod ennyire sötéten a helyzetedet?

Skorpió

A mai napon túlcsordulnak az érzelmeid. Nemcsak végtelenül kedves és szeretetteljes vagy, hanem nagylelkű is. Igyekszel mindenkit boldoggá tenni, miközben nem győzöd kimutatni és kimondani az érzéseidet, ezzel pedig óriási meglepetést okozol a környezetednek.

Nyilas

Kényelmetlenül érzed magad, mert rettentően érzékeny vagy, és legszívesebben egész nap az érzelmeidről beszélnél. És mi van akkor, ha megteszed, Nyilas? Csak bátran, add ki őket magadból!

Bak

Most úgy érzed Bak, minden helyzet élet-halál. Nyugtasd meg a vészmadár hangokat a fejedben. Meditálj, menj el egy jógaórára, vagy vegyél este egy aromaterápiás fürdőt. Tudd, hogy valójában semmi sem olyan szörnyű, mint amilyennek látszik.

Vízöntő

Úgy érzed, nem kell sok ahhoz, hogy totálisan kiborulj. A régóta elfojtott érzéseid kezdenek a felszínre törni és egész nap velük birkózol. Szerencsére egy jó barát segítséget és érzelmi támogatást nyújthat neked.

Halak

Hajlamos vagy túlelemezni a dolgokat, Halak, amikor inkább követned kellene az intuíciódat. A szíved mélyén tudod, hogy milyen úton haladj tovább. Ne próbálj olyat erőltetni magadra, amit igazából nem akarsz.