A napi horoszkóp szerint rámosolyog a szerencse a zodiákus tagjaira. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Élvezed, ha ötleteket és információkat cserélhetsz másokkal, Kos, és ma minden társas tevékenység feldobja a napodat. Néhány, a jövővel kapcsolatos elképzelés annyira lázba hoz, hogy alig bírsz majd este elaludni!

Bika

A látókör bővítése a mai nap kulcsa. A külföldi barátaiddal, ismerőseiddel elbeszélgetve megfordul az agyadban, hogy kiköltözz hozzájuk. Ugyanakkor nagyon sokat foglalkozol a továbbtanulás lehetőségével. Nehéz lesz eldönteni, melyiket válaszd!

Ikrek

Ma nyilvánosan elismerhetik a képességeidet, a teljesítményedet, Ikrek. Sőt, akár  fizetésemeléssel  is megjutalmazhatnak! Élvezd a 15 percnyi hírnevet, még akkor is, ha kissé zavarba ejtőnek találod!

Rák

A nagyon intenzív  álmok  visszarepíthetnek a múltba, talán a gyermekkorodba vagy az előző életeidbe. Írj le minden álmot, amire emlékszel, Rák. Lehet, hogy ezeknek most nincs értelme, de később össze fog állni a kép a segítségükkel!

Oroszlán

Hirtelen újra felbukkanhat egy régi barát, akit egy ideje nem láttál, és más megvilágításban tekinthetsz erre a személyre, mint potenciális üzleti partnerre, ihletforrásra vagy akár lehetséges pasira.

Szűz

Természetednél fogva szolgálatorientált ember vagy, Szűz, és ma jól jöhet a lehetőség, hogy támogasd a rászorulókat. Ez megtörténhet a munkád által, vagy egy közeli személyen fogsz tudni segíteni, aki nehéz helyzetben van.

Mérleg

Rendkívül szerencsés nap elé nézel! Sikeresen meghódítod a kiszemeltedet, vagy elismerést kapsz a munkahelyeden, esetleg egy olyan személytől, akinek adsz a véleményére. Bármi is legyen az: óriási  önbizalmat  ad.

Skorpió

Változások történhetnek az otthonoddal kapcsolatban! Ne aggódj, ezek pozitívak, Skorpió, bár kissé elsöprőnek tűnhetnek. Lehet, hogy valaki beköltözik vagy éppen ki. De a költözést, felújítást vagy esetleg egy kisállat örökbefogadását sem lehet kizárni!

Nyilas

Néhány nagyszerű hír örökre megváltoztathatja az életedet. Ez magában foglalhat valamilyen új kapcsolatot, költözést vagy munkalehetőséget. De nemcsak a helyzeted, hanem az életszemléleted is megváltozik.

Bak

Fizetésemelésre, előléptetésre számíthatsz, vagy szabadúszó lehet belőled. De akár új állást is kaphatsz. Bármilyen munkát is végzel, valószínűleg sokkal kifizetődőbb lesz, mint eddig volt, kedves Bak.

Vízöntő

Ma különösen romantikus hangulatban vagy, és alig várod, hogy találkozz a szerelmeddel. Már meg is tervezted az estéteket, ami meglehetősen forró és szenvedélyes lesz. Szinte garantáltan lenyűgözöd a pasidat!

Halak

Felmerülhet a múltból néhány mélyen eltemetett érzés az édesanyáddal és a családoddal kapcsolatban. Ne félj kimutatni fájdalmadat és haragodat! A nap végére úgy érezheted magad, mint aki nagy terhektől szabadult meg.