A napi horoszkóp szerint előtör a zodiákus tagjaiból a harcos, és ez okozhat konfliktusokat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Olyan érzésed van, mintha macska lennél: rossz irányba simogatják a bundádat, és ettől ki tudsz borulni. Nagyon sok tüzes energia van ma a levegőben, ami miatt nehezen viseled el a környezetedet, és könnyen konfliktusokba keveredhetsz.

Bika

Ragaszkodj ahhoz, amit az elméd mond, Bika. Több mint valószínű, hogy racionális agyad tudja mi a helyes. Lehet, a hangulatod diktálja a cselekvést, és emiatt könnyen vitás helyzetekbe keveredhetsz. 

Ikrek

Ma összeütközésbe kerül az elméd és a szíved. Mind a ketten mást akarnak. Ebből kifolyólag nehezedre esik döntéseket hozni. A mai nap kihívása a helyes egyensúly megtalálása lesz.

Rák

Megállás nélkül akadályokba ütközöl ma. Ne feledd, ez a te utad, amit te választottál, és néhány nehézség elkerülhetetlen. Törekedj arra, hogy ne másokon vezesd le a feszültségedet, mert később megbánhatod a tetteidet.

Oroszlán

Az elméd ma meglepően tiszta, és a gondolkodásod összhangban van azzal, amit az egód célul tűzött ki. Míg az elmúlt néhány napot elmélkedéssel töltötted, a következő napokban inkább cselekvésközpontú leszel.

Szűz

Alapból bal lábbal kelsz, és ingerlékeny leszel. Hát még azután, hogy kiderül, a melóhelyeden valaki pletykát terjeszt rólad, aminek persze utána is mész. Ha sikerül elkapnod az illetőt, ügyelj arra: ne tégy olyat, amit később megbánhatnál.

Mérleg

Elég jó a hangulatod, ráadásul az önbizalmad is a csúcson van, ami szinte minden feladatban a segítségedre lesz. Míg az elmúlt néhány nap lassúnak és kissé stagnálónak tűnt, ma készen állsz a cselekvésre.

Skorpió

Meglehetősen feszült vagy az utóbbi időben a pasiddal, és nehezen találjátok a közös nevezőt. Ma egy durva vita után annyira elszakadhat a cérna nálad, hogy mérgedben félreléphetsz. Azért állj meg egy pillanatra, és gondolkodj, mielőtt cselekszel!

Nyilas

Túl sok feladattal bíznak meg, és bár tisztában vagy azzal, hogy te tudod a legjobban elintézni őket, és meg is tehetnéd, egyszerűen mégis fellázadsz, mert úgy érzed, kihasználnak. Ma van annak a napja, amikor közlöd másokkal: hagyjanak békén.

Bak

Összhangban vagy a harcos ösztönöddel, kedves Bak, ami arra emlékeztet: törj előre az álmaidért. A kérdés az, hogyan tedd ezt meg úgy, hogy közben nem gázolsz át másokon, mivel a mai napon kevésbé vagy empatikus.

Vízöntő

Eléggé ingerült vagy ma, éppen ezért csak vadul mész előre, mindent és mindenkit félresöpörve az utadból. A nap végén, mikor megállsz, nézz szét magad körül: remélhetőleg nem a pusztításod maradványait fogod látni.

Halak

Ma meglehetősen érzékenynek érzed vagy, Halak. Kombináld ezt a tápláló, szeretetteljes érzést a harcos éneddel, mert ezzel az erőteljes energiapárossal szinte bármit elérhetsz!