A napi horoszkóp szerint ma az érzelmeik vezérlik a zodiákus tagjait. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma fokozatottan megnő a szépség, és új dolgok iránti vágyad. Lehet, kedved támad beszerezni pár csinos rucit, vagy néhány szemet gyönyörködtető dekorációs kelléket az otthonodba. Jól is teszed, mert nagyon sokat dobna a hangulatodon!

Bika

Megnő az érdeklődésed egy bizonyos téma  iránt, de nem mersz róla beszélni. Attól tartasz, hogy a barátaid kinevetnének, ezért titokban próbálsz több dolgot megtudni. Viszont emiatt zárkózott leszel, amit furcsállni fognak a többiek.

Ikrek

Általában te vagy a bulikirálynő, de ma visszahúzódónak érzed magad, és semmi kedved kimozdulni este. Nem is baj, ha inkább visszavonulsz, és megpróbálod kiűzni az elmédből a téged kísértő negatív gondolatokat, és mindazt, ami zavar.

Rák

Légy óvatos Rák, mert ma simán elhiheted azt, amit egy új ismerősöd mondhat. A naivitásod miatt meggondolatlan döntést hozhatsz. Komoly kellemetlenség érhet, ha hagyod magadat befolyásolni.

Oroszlán

Hajlamos vagy nagyobb súlyt tulajdonítani mások véleményének, mint a saját nézeteidnek. Nyugodtan felvállalhatnád az ízlésedet, gondolataidat, és ne aggódj amiatt, mit fognak hozzá mások szólni! Légy egyedi, Oroszlán!

Szűz

A gondolataid a múltban kalandoznak, mert szeretnéd jobban megérteni a korábbi hibáidat, és valamiért azt érzed: a jövőd kulcsa a múltban rejlik. Talán ez segíthet azt is megérteni, mit rontottál el a korábbi kapcsolataidban.

Mérleg

Nyitott könyv vagy ma az emberek számára, kedves Mérleg. Lazán kiolvassák belőled az érzelmeket. De nem is ez lesz a nap legérdekesebb része, hanem az, hogy megismerkedsz egy szexi pasival, akibe azonnal beleszeretsz.

Skorpió

Ma túlságosan eluralkodnak rajtad az érzések. Egyszerűen képtelen vagy elrejteni őket. Viszont éppen emiatt nem látsz tisztán, és félreértelmezheted mások tetteit és szavait, így pedig kellemetlen szituban találhatod magad!

Nyilas 

Nagyon erős bolygóenergiák hatnak a mai napon rád, amik miatt sokkal intenzívebbek lehetnek az érzelmeid. Ma veszekedésre, kibékülésre, szerelmi vallomásra, és mindenféle lelkizésre kerülhet sor.

Bak

Ez egy kiváló nap arra, hogy megoszd az érzéseidet azokkal, akiket szeretsz, Bak. Kicsit ijesztőnek tűnhet. Általában visszafogott ember vagy, de meglepheted magadat azokkal a szeretetteljes, és szenvedélyes kijelentésekkel, amiket ma tehetsz. 

Vízöntő

Igazi társasági pillangó vagy ma. Megvigasztalod a barátaidat, szerelmes üzit küldesz a pasidnak, meglátogatod a családodat, és mindenkit megölelgetsz. Cserébe egy nagyon furcsa, kissé sokkoló sztorit hallhatsz a rokonaidtól.

Halak

A jelenlegi bolygóállások fokozzák a természetes empátiádat. A környezetedben lévők mágnesként vonzódnak hozzád, és szeretnének részesülni a gyógyító derűdből. Ma mindenki kiönti neked a szívét!