A napi horoszkóp szerint ma zavartnak, nyugtalannak érezhetik magukat a zodiákus tagjai! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Légy elővigyázatos, Kos. A meglévő pasidnak, vagy akivel most ismerkedsz, van egy rejtett oldala. Nem biztos, hogy olyan drámai, mint, amilyennek hangzik. Ha nem hagy nyugodni a dolog, próbáld meg finoman kipuhatolni, miről lehet szó.

Bika

Valami, amivel kapcsolatban úgy érzed, most nagy szükséged van, nem találod. Ne izgulj túlságosan emiatt, de ha nem találod meg, akkor se kenődj el! Előfordulhat, hogy véletlenül, vagy egy hirtelen felismerés során rátalálsz.

Ikrek

Ne hallgass ma a pletykákra, Ikrek. Minden terjedő szóbeszéd valószínűleg hamis. Az lenne a legjobb, ha ellenőriznéd a tényeket, de ha nincs rá mód, ne dőlj be a hallottaknak, és ne add tovább őket!

Rák

Nagyon vágysz egy új ruhára vagy cipőre? Mielőtt engednéd, hogy a vágy felülkerekedjen, győződj meg arról: biztosan megengedheted magadnak. Ha igen, akkor hajrá, csodákat fog tenni az önbecsüléseddel!

Oroszlán

Eluralkodik az érzelmi zűrzavar a szokásos tárgyilagosságodon és józan eszeden, Oroszlán. Családi problémák nehezíthetik a napodat. Bölcsen tennéd, ha megpróbálnád előmozdítani a békét, méghozzá mindannyiótok érdekében.

Szűz

A képzeleted ma megállíthatatlanul szárnyal. Legyen szó írásról, zenéről vagy táncról, hozd ki a legtöbbet belőle! Ha nem teszed meg, eltűnhetnek a remek ötleteid, amik most sikert is hozhatnak neked.

Mérleg

Egy barátoddal kapcsolatos kétségek gyötörhetnek ma. Vajon mennyire számíthatsz rá? A legjobb módja annak, hogy megítéld őt, ha visszatekintesz a múltba, okozott-e már csalódást. Ha nem, akkor fordulj hozzá segítségért!

Skorpió

Szörnyen zavartnak érzed magad. Egész nap kábultan mászkálsz, és bizonytalan vagy a tetteidet illetően. Próbálj gyakorlatias, tárgyilagos lenni. Lehet, nem megy olyan könnyen, mint általában, de meg tudod csinálni.

Nyilas

Vigyázz Nyilas, ne keveredj vitába! Ma még a barátokkal is könnyen összekaphatsz, csak mert más véleményed van egy adott témában. Próbálj meg nyitottabb, érdeklődőbb lenni, ahelyett, hogy túlságosan elutasító lennél.

Bak

Furcsa, zavaró érzés gyötörhet ma, mintha nem emlékeznél valamire, amit meg kellene tenned. Ne kergesd magad az őrületbe emiatt. Valószínű, hogy nem felejtettél el semmit, legfeljebb csak egy különös álmot.

Vízöntő

A pasidnak családi gondjai lehetnek, és szüksége van arra, hogy meghallgasd. A megértésedet, és a tárgyilagosságodat nagyra fogja értékelni. A szerelmed valószínűleg nem látja a valós tényeket, és kell neki egy harmadik fél, aki rájuk világít.

Halak

Légy figyelmesebb ma a melóban, Halak. Lehet, az elméd nem olyan éles, mint általában. Ha nem vigyázol, elronthatsz valamit, és elölről kell kezdened az egészet. Ne légy túl félénk, és ne szégyellj kérdéseket feltenni!