A napi horoszkóp szerint megváltozik a zodiákus tagjainak az érzelmi élete, és ez hatással lesz a kapcsolataikra. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ma ne hagyd, hogy az érzelmeid eluralkodjanak rajtad. Ha ki tudod használni a mai nap kínálta lehetőségeket, akkor akár még mérföldkőhöz is érhetsz. Bármit megtehetsz, amihez kedved van, és senki sem állíthat meg.

Bika

Már egy nap alatt rengeteget javulhat az életed, mivel végre az itt és mostra összpontosítasz. Nem rágódsz többé a történteken és nem izgatod magadat a jövő miatt. Új ember vagy, aki hamarosan meg fogja tapasztalni az élet örömeit.

Ikrek

Szinte kényszeresen el akarod mélyíteni a kapcsolataidat azokkal az emberekkel, akikkel nemrég találkoztál. Valószínűleg vonzódsz valamelyikükhöz, de légy óvatos, mert előfordulhat, hogy az illető nem ugyanúgy érez irántad.

Rák

Végre igazán kipróbálhatod, milyen az, amikor te irányítasz, Rák. Még azt is érezni fogod, hogy erre születtél. Egész nap megmondod a körülötted lévőknek, hogy mit csináljanak. Ugye milyen jó érzés, mikor az emberek tisztelnek és ezért hallgatnak rád?

Oroszlán

Más alkalmakkal ellentétben ma nem rejted véka alá a valódi érzéseidet, Oroszlán. Azt gondolhatod, hogy az érzéseid felvállalása a gyengeség jele, de a mai napon megmutatod a világnak: nem kőből van a szíved, és végre elengeded magad.

Szűz

A természetes bájod ma jelzőfényként funkcionál, Szűz. Ne lepődj meg azon, hogy csak úgy tapadnak rád a pasik, és mindenki szeretne veled randizni. Az egyiküknek sikerülhet felkeltenie a figyelmedet!

Mérleg

Rengeteg energiád lesz a következő napokban, köszönhetően az uralkodó planetáris tranzitoknak. Remekül alakulnak a dolgok az életedben, csak ne hagyd, hogy a sajátod vagy mások érzelmei eluralkodjanak az rajtad.

Skorpió

A szokásosnál is érzékibb vagy kedves Skorpió, és a bűvköröd alá vonod az embereket, akár akarod, akár nem. Ha van kiszemelted, most könnyedén elcsábíthatod, párban élőként pedig forró estét tölthetsz a szerelmeddel!

Nyilas

Szeretsz új emberekkel megismerkedni és beszélgetni velük, de mostanában ritkán került erre sor. Igazság szerint szándékosan is tartasz távolságot másokkal szemben. Ma azon fogsz tűnődni, vajon érdekes élményekről maradsz-e le azzal, ha ennyire kontrollálod az érzelmeidet.

Bak

Valószínűleg ma egy kicsit elveszettnek fogod érezni magad. A közeljövőben döntést kell hoznod, és ez nagyban befolyásolja az életedet. Főleg az okozza a dilemmádat, hogy nem tudod, mennyire vedd figyelembe mások igényeit, érdekeit a döntésnél.

Vízöntő

Megváltoztatod a kapcsolatokhoz való hozzáállásodat. A múltban ezek érzéseken alapultak, de most úgy döntesz, hogy racionálisabban állsz hozzájuk. Ezzel sokat tehetsz azért, hogy a jövőben kevesebb csalódás érjen.

Halak

Ma meghozol egy nagy döntést, és elengeded magad. Belefáradtál abba, hogy tökéletesen irányított ember legyél. Nem akarod többé visszafogni vágyaidat! Mondd el a szerelmednek, mire lenne szükséged.