A szexkellékek beszerzése nem feltétlenül kellemes élmény azok számára, akik még soha nem voltak vibrátorokat árusító üzletekben. Szerencsére azonban ezek a termékek már online is beszerezhetők, és semleges papírcsomagolásban, abszolút diszkrét és anonim módon érkeznek meg az örömre váró vásárlókhoz. 

A kínálat viszont hatalmas, ezért a diszkrét csiklóizgatóktól kezdve az anális játékszereken át egészen a multifunkcionális 3 az 1-ben szexkellékeken át minden olyan menő vibrátort bemutatunk, amivel garantáltan elérhető az orgazmus.  

Mutatjuk is a legmenőbb vibrátorfajtákat, amik a gyors örömszerzésre és éjszakába nyúló romantikázásokra egyaránt tökéletesek! 

Klasszikus rúdvibrátor

A kezdők vibrátorának is szokták hívni, mert ez az egyik legalapvetőbb női szexjáték. Kellemes, bizsergető, vibráló érzés nyújt, klasszikus, lekerekített fejjel, ami hasonlít az  igazi pénisz formájához. Ma már mindenféle méretben meg lehet vásárolni: kezdőknek a legkisebb, azaz a mini lehet a legmegfelelőbb, aztán szépen lassan lehet haladni az egyre nagyobb rudak felé. Általában akkumulátorral vagy elemmel működnek, többségük vízálló, valamelyikükhöz pedig külön távirányító is jár, amellyel a rezgés erősségét lehet szabályozni. Ha még nem volt vibrátorod, kezdd egy ilyennel!

G-pont-vibrátor

A klasszikus rúdvibrátoroknál egy kategóriával komolyabbak a G-pontos vibrátorok, amelyeket hajlított fejükről lehet a legkönnyebben felismerni. Ez a forma azért pompás, mert a vibrátor felfele hajló feje a hüvelybe helyezve tökéletesen tudja belülről izgatni a G-pontot, ami a nők egyik legérzékenyebb pontja. 

Ezek a készülékek általában nagy teljesítményű, halk motorral rendelkeznek, amelyek egy gombnyomással kezdenek el működni, de okostelefonról irányítható, appos verziót is lehet kapni, attól függően, mennyit szánsz rá. A drágább mondjuk nem mindig jobb, de ezt döntsd el te! 


Nyuszis vibrátor

Nyuszis vagy pillangós vibrátoroknak szokták hívni azokat a fantasztikus szerkezeteket, amelyek nemcsak egy rúdból állnak, hanem középen még egy kis plusz résszel is rendelkeznek. Ez azért jó, mert így a vibrátorral nemcsak a hüvelyedet tudod belülről kényeztetni, hanem a csiklódat is, hiszen a nyuszika fülei pont azt a részt fogják izgatni!

Használata már kézzel mozgatva is egészen fantasztikus élményt nyújt, automata rezgő funkcióval pedig pillanatok alatt a mennybe repít! Vannak olyan változatok, melyek többféle, előre beprogramozott ritmusban és ütemben rezegnek. A felmérések szerint ez a fajta vibrátor a legtöbbet eladott női szexkellék, ez pedig nem lehet véletlen! 

Csiklóizgató

A csiklóizgatók nem arra lettek kitalálva, hogy belülről, a hüvelybe hatolva masszírozzanak,  hanem kívülről, a csiklóhoz érintve kényeztetnek.  A nők nagy része sokkal könnyebben éli át a csiklói orgazmust, ezért nemcsak a  haladók, hanem a kezdők számára is javasolt egy ilyen tenyérnyi kis szerkezet beszerzése. Annál is inkább, mert a hasadat és a melledet is tudod veled masszírozni, sőt, még a  pasik is imádják őket! 

Párvibrátor

Ha már szóba kerültek a pasik: léteznek olyan vibrátorok, amelyeket mindkét nem tudja használni aktus közben – vagy akár egyedül is, ha éppen úgy tartja kedved! Ezek a párvibrátorok, amelyeket a C-alakról lehet a legkönnyebben felismerni. A keskenyebb, laposabb része a hüvelybe illik, a felső vastagabb, hajlítható része pedig a csiklót tudja felülről kényeztetni. Párvibrátorként használva a pénisszel együtt a hüvelybe helyezve kicsit vastagnak tűnhet, ezért elsősorban tapasztalt pároknak javasolt, kezdőknek nem.

Hármas vibrátor

A létező egyik legkomplexebb szexkellék a hármas vibrátor, ami egyszerre kényezteti a G-pontot, a csiklót és az ánuszt. Igen, jól olvastad, az ánuszt – az ugyanis tévedés, hogy az anális szex csak a férfiaknak jó! A kutatások szerint a női G-pont hátulról behatolva jobban stimulálható, mint elölről, ezért még az is lehet, hogy ha a hüvelyi orgazmus nem jön össze, akkor csak ki kell próbálnod az anált…

Persze, nem érdemes annyira előre rohanni, mert egy ilyen szerkezet élvezetes használatához sok tapasztaalra van szükség (ahogyan az ánuszba helyezhető önálló dildók kipróbálása sem árt), és még akkor sem biztos, hogy be fog jönni a dolog. A csomagoláson egyébként részletesen felültetik, hogyan kell használni, de röviden: először a középső részt kell felhelyezni, aztán jöhet a popsi, végül pedig a csiklóizgató! 

Via