Elképesztő történet következik: a Liv Shelby a főiskola megkezdése előtt egy kis mellékeshez akart jutni, de azt tudta, hogy nem akar se nyári munkát vállalni, se gyorsétteremben dolgozni. Barátnői folyamatosan panaszkodtak neki a hazudozó, neten csajozó pasijaikról, amikor bekattant neki a hatalmas üzlet: vállalkozást alapít és hamis profillal lebuktatja a hazudozó pasikat a barátnőik előtt!

Pénzért buktatja le a pasikat a neten

A 19 éves brit csajszi állítólag már egy halom pénzt megkeresett ezzel a módszerrel, a barátnői ugyanis sorra adják a telefonszámát az ismerőseinek. A módszere: elkezd chatelni egy sráccal, videóchateznek és képeket küldözget, majd amikor arra kerül a sor, hogy feltegye a cikis kérdéseket, megteszi. Az egész beszélgetést később lementi és elküldi a csajoknak, akik a legtöbbször szakítanak a csávókkal.

A tévében is szerepeltem a munkámmal, sőt, egy ideje már TikTok-videókat is forgatok róla, de a pasik még mindig bedőlnek a neten rájuk író ismeretlen dögös csajnak, ez valami hihetetlen

— mondja Liv, aki állítása szerint a pasik nem gondolkoznak, ha rájuk ír egy dögös csaj, ezért esik a legtöbb kapcsolat áldozatul a dolognak.

@livshelby Reply to @xoscarlett.gxo men #loyaltycheck ♬ Comical and a little silly carefree music(831995) - Etsuo Kawasaki

Már nincs lelkiismeret-furdalása, amiért hazug pasikat buktat le

Liv azt mondja, hogy eleinte rosszul érezte magát, mert állítása szerint hihetetlenül sok foglalt pasi tagadta le előtte a barátnőjét és ment volna el vele randira, de egy idő után rájött, hogy csak a kliens barátnőknek tesz ezzel szívességet. 

A kapcsolat úgyis tönkrement volna, a munkámmal csak a csajoknak teszek szívességet

— mondja Liv, aki szerint a közösségi médiában jelen lévő pasik többsége simán belebukik ebbe a tesztbe. Kivéve persze, ha igaz a szerelem: a csaj szerint a kliensei viszont már alapból megingott bizalommal fordulnak hozzá, a stabil párkapcsolatokat nem nagyon szokta tesztelni. Ha igen, az persze neki is jó érzés, mert általában szakítani szoktak azok, akik hozzá fordulnak a pasik lebuktatásáért.

Azok, akik szeretik a másikat, alapból nem válaszolnak vagy elmondják az igazat, hogy van barátnőjük. Ritkán, de olyan is volt, aki letiltott vagy azt mondta, hagyjam békén. Ők az igazi jó pasik!

— meséli lelkesen a csaj, aki jelenleg szingli, a közeljövőben pedig egyáltalán nem szeretne magának komoly kapcsolatot. 

Via