A szexjátékok még soha nem voltak olyan népszerűek, mint most: ma már annyi különböző variáció és méret közül lehet válogatni, hogy sokan azt sem tudják, mit próbáljanak ki először! Nem ez a helyzet a 27 éves Jodie Nokes-szal, aki el van halmozva mindenféle szexuális segédeszközzel. A csajt ugyanis konkrétan azért fizetik, hogy letesztelje, kipróbálja, majd részletesen véleményezze is a neki küldött vibrátorokat anális gyöngyöket és más játékszereket!

A nő állítja: a szexjáték-tesztelés álommeló

Jodie állítása szerint 19 éves koráig nem volt orgazmusa és egyáltalán nem élvezte sem a szexet, sem a maszturbációt. Aztán gondolt egyet, rendelt 2-3 vibrátort, a webshop pedig azt kérte tőle, hogy véleményezze a termékeket. A nő ezt meg is csinálta: az oldal tulajdonosainak pedig annyira tetszett a részletes véleményezése, hogy felkérték: fizetségért cserébe is csinálja ugyanezt más szexjátékokkal.

Anita Maric/SWNS
Anita Maric/SWNS

A nő persze belement és az évek folyamán tucatnyi szexuális segédeszközt véleményezett. Állítása szerint dobozokban tartja azt a sok száz vibrátort, amit már kipróbált, de egy külön szekrénye is van a kedvenc játékszereinek, melyek után gyakran szokott nyúlni.

A pasija nem bánja a dolgot, benne van a mókában

Felvetődik a kérdés, hogy egy ilyen nem mindennapi munka mellett mennyire lehet párkapcsolatban élni, de a nő szerint abszolút: párja, Michael totál benne van a buliban és minden egyes csomagot örömmel várnak. Jodie állítása szerint soha nem unalmas a szexuális életük, ő a szexjátékoknak hála magabiztosan fel tudna fedezni az orgazmus nyújtotta örömöket.

És hogy Jodie szerint melyik a legjobb szexjáték a világon? A nő azt mondja, hogy nem szeretné elárulni, mert minden test más és ami neki beválik, az lehet, hogy másnak abszolút nem. Azt azonban elárulta, hogy eddig a csiklóizgató funkcióval ellátott vibrátorok válnak be neki a legjobban.

Anita Maric/SWNS
Anita Maric/SWNS

Via