A heti horoszkóp szerint ez a hét kellemes csalódásokról fog szólni! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A társas életed felpörög, miközben erőfeszítéseket teszel egy olyan kapcsolatért, ami már nem szolgál téged, így a héten eléggé átalakulhatnak a viszonyaid, pláne azután, hogy néhány barátoddal durván összeveszel. A szinglik is vigyázzanak, ha randizni mennek, mert többet fizethetnek a kelleténél!

Bika

Már azt hinnéd, kirúgnak a melóhelyedről, vagy legalábbis jól letolnak, de ehelyett, kellemes fordulat történik, és talán előléptetnek. De mielőtt bármibe is beleegyeznél, ejtsetek szót a pénzről, hogy meg is érje neked az új meló. Továbbá a baráti társaságod jelentősen megváltozik a hét második felében.

Ikrek

Régóta próbálkozol valamivel keményen, és sehogy sem akar összejönni. Épp, mikor úgy döntesz, elengeded a dolgot, erre váratlanul összejön! Ez egybeeshet a karrierreddel kapcsolatos változásokkal is. A csillagok arra biztatnak, ha van valami, amit régóta szeretnél megtenni, akkor itt az ideje a cselekvésnek!

Rák

Már épp segítséget szeretnél kérni valamihez, mikor váratlanul ajánlkozik rá egy barátod. Elég misztikusan hangzik, ugye? A napokban azt veszed észre, hogy egyre több helyről kapsz segítséget, és ezzel fokozatosan közelebb kerülsz a céljaid, álmaid megvalósításához.

Oroszlán

Egy különleges valaki lép az életedbe, aki testileg-lelkileg, minden téren beindít, és érzed: mellette el tudnád képzelni életed hátralevő részét. Azok, akik a hónapban jöttek össze a pasijukkal, náluk hirtelen komolyra fordulnak a dolgok, és talán az összeköltözést vagy a  házasságot  kezdik tervezni.

Szűz

Ezen a héten megismerkedhetsz valakivel a neten, kedves Szűz. Hirtelen annyira összemelegedhettek, hogy minden másra is nehezedre esik koncentrálni, szóval légy óvatos a melóhelyen, nehogy hibázz! A párban élők is örülhetnek: újra dúlni kezd közöttük a love.

Mérleg

Egy kis érzelmi hullámvasutazással telik a heted, mert megismerkedsz valakivel, akivel se veled-se nélküled viszonyba kerülsz. De bármennyire is vonakodsz, végül csak beleszeretsz! Azért  légy résen, mert miközben a szerelmi életedet egyengeted, megfeledkezhetsz más, fontos dolgokról és kötelezettségekről!

Skorpió

Légy nyitott, Skorpió! A csillagok jóvoltából találkozol egy pasival, aki nem az eseted, de mégis megéri közelebbről megismerkedned vele. A párban élők szerelmi élete is fellendül, és megtalálják annak a módját, hogy feldobják a kapcsolatukat. Romantikus kalandokból nem lesz hiány a héten!

Nyilas

Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott heted lesz. Sikerül elengedned a belső feszültséget, ami eddig gyötört, így még a munkát is szórakoztatónak fogod érezni, és a kollégáiddal is remekül kijössz majd. A barátaid izgalmas programokkal színesítik a napjaid, és több új dolgot is kipróbálhattok.

Bak

Egy korábbi projekted vagy célod, ami nem jött össze tavaly nyáron, most új lendületet kap, de az is lehet:egyszerűen megvalósul. Ez akkora önbizalmat és sikerélményt ad, hogy valósággal szárnyakat növesztesz, és megjön a kedved a még merészebb céljaid megvalósításához.

Vízöntő

Rázós hét elé nézel, Vízöntő. Családi drámák, munkahelyi problémák adódhatnak, és hirtelen csőstül jön a baj. Az állandó nyomástól szörnyen ideges leszel, és néha képtelenségnek tűnik majd orvosolni a nehézségeket. De hidd el: nincs számodra lehetetlen, és a hét végére minden gondodat legyűrheted!

Halak

A héten rád tör a vágy, hogy változtass, ezért lecseréled a ruhatáradat, új frizurát vágatsz, de talán még  szakmát  is váltasz. Mindent elkövetsz azért, hogy kényeztesd a testedet és a lelkedet, aminek meg is lesz az eredménye! Nemcsak jobban fogod érezni magad, de egy sor kellemes meglepetés is érni fog!