A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők romantikáznak, a szinglik szerelmesek lesznek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A hétvégén szorosabbá válhat a kapcsolatod Mr. Biggel. Csináljatok olyan dolgokat, amik közelebb visznek titeket egymáshoz, például főzzetek együtt vacsorát vagy nézzetek filmet, társasozzatok. Rég volt annyira kiegyensúlyozott a kapcsolatotok, mint amilyen most lesz.

Bika

Beszélj nyíltan, Bika, és ne félj elmondani a véleményedet. Rengeteg fontos mondanivalód van, és a szerelmed készen áll arra, hogy meghallgasson. Használd ezt a hétvégét az összetett problémák megoldására. Ne parázz, mert sokkal erősebb a kapcsolatotok, mint hiszed, ez most be is fog bizonyosodni!

Ikrek

A pénz komoly téma lehet, amiről beszélned kell a pasiddal, pláne akkor, ha együtt éltek. Szeretnéd megtudni, hogyan gondolkodik, és érez ebben a kényes ügyben. Előfordulhat, hogy új módszereket fedezhettek fel a gondjaitok megoldására. De szerencsére pénz nélkül is élményekkel teli, kellően izgalmas napok elé néztek.

Rák

Időbe telik túllépni azon, akit annyira szerettél, Rák. A Merkúr retrográd idején kemény érzelmeket táplálhatsz egy exeddel kapcsolatban, akinek nem bocsátottad meg, hogy összetörte a szíved. Pedig ideje lenne búcsút inteni a múltnak! A párban élők viszont nehéz helyzetben találhatják magukat, mert megjelenhet az ajtójuk előtt az ex, de legalábbis ismét feltűnhet.

Oroszlán

A szerelem ott talál, ahol vagy, és nem mindig olyan helyen, ahol elvárnád. A hétvégén szerelmet találhatsz a melóhelyeden vagy éppenséggel belehabarodhatsz egy barátodba. Lehet, nehéz beismerni, hogy romantikus érzelmeket ébreszt benned az a barát. Főleg akkor, ha éppen foglalt vagy.

Szűz

Készülj, Szűz: valószínűleg sikerül beleszeretned egy kollégádba, vagy éppen a főnöködbe, esetleg az ügyfeledbe. Ez a munkahelyi románc életre szóló szerelemmé nőheti ki magát. A párban élők csendes hétvégét tölthetek otthon, a legnagyobb békességben, és nyugalomban, de forró ölelkezésekkel.

Mérleg

Az álmod, hogy rátalálj a lelki társadra, végre teljesül. És lehet, valaki olyan lesz, akit már ismersz. Ez a személy igazán megért és elfogad olyannak, amilyen vagy. A párban élők között ismét feltámad a régi szerelem, nem győzik imádni egymást, és rengeteget fognak nosztalgiázni a következő napokban.

Skorpió

Nyomozás nélkül derül fény az igazságra. Valami olyanra bukkanhatsz, ami totálisan kiborít. De mielőtt nekiesnél a pasidnak, vagy annak, akivel ismerkedsz, adj egy lehetőséget, hogy elmondhassa, illetve megmagyarázza a dolgot. Ennek fényében kérdéses, hogy még hétfőn is együtt lesztek-e.

Nyilas

A hétvégén rálelhetsz az igaz szerelemre. Találkozol valakivel, aki osztozik a kalandvágyadban, és szeretné felfedezni veled a világot. A párban élők kapcsolata fordulóponthoz érkezhet, mivel egyikőtök komolyabban kezd tervezni a másikkal. A napokban kiderül, hogy mennyire passzolnak a jövővel kapcsolatos terveitek.

Bak

Az önszeretet nagyon fontos, Bak. Előbb magadat kell szeretned kell, mielőtt igazán szerethetnél valaki mást. Amint megtanulod ezt a leckét, az álompasi  is rád talál! A párban élőknek is jobban kellene erre ügyelniük, és ne az legyen az egyetlen céljuk, hogy boldoggá tegyék a szerelmüket. Ideje ezen változtatni!

Vízöntő

Nagyon vágysz a szerelemre, és készen állsz visszaszállni a nyeregbe. Ha pedig nem találsz pasit a hétvégén, fogadd meg Miley Cyrus tanácsát: vegyél virágot magadnak. A párban élők is igazán megtehetnék, ahelyett, hogy azon szomorkodnának, mennyi mindent nem tesz meg értük a pasijuk. Talán nem ártana erről beszélni vele!

Halak

Tedd magadat az első helyre, Halak. Most pont erre van szüksége a szerelmi életednek, ahhoz, hogy a pasid is jobban tiszteljen, és szeressen. Lehet, önzőnek fogsz tűnni, és nehéz lesz, de meg kell tenned a magad érdekében, és ha szeretnéd, hogy jobb legyen a kapcsolatotok. Hajrá!